-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Televizyon ve Yayıncılık
-
-
Ad Soyad
Ö** G**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Merhaba, benim daha önce sattığım birkaç web sitesinde kalan güzel yazılarım var. Bunların çoğu başka sitelerce de kaynak olarak kullanılıyor. Aslında benim mesleğimle alakalı ve bana ait olan tecrübelerin yer aldığı yazılardan bahsediyorum. İnsanlar bunlar sayesinde bana iş vs. veriyorlar.
Ben şimdi yeni bir blog açıyorum. Bu yazıları oralardan kopyalasam kendi bloguma alsam spama giriyor mu? Bu konuda bilgili arkadaşlardan yardım istiyorum.
✂------------------------
Aykut
Yaşa Mustafa Kemal Paşa
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
47 / E
-
Meslek
serbest
-
-
Ad Soyad
A** T**
-
-
-
Ticaret
32, (%100)
Her ne kadar yazılar size ait olsa da, başka bir sitede indekslenmiş yazıları kopyalayıp yeni sitede yayınlamanız, Google tarafından kopya içerik olarak görülecektir. Bu durumda tabii ki siteniz açısından oldukça olumsuz sonuçlar ortaya çıkacaktır.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Televizyon ve Yayıncılık
-
-
Ad Soyad
Ö** G**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
İşin kötü tarafı da yazıların altında ismim var iletişim adresim yok :) Herneyse, blog sitemden link vereceğim öyleyse, isteyen bana her şekilde ulaşacaktır. Teşekkürler.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Öğretmen / Yazar
-
-
Ad Soyad
A** B**
-
-
-
Ticaret
77, (%100)
o yazılara bakarak kendi tecrübelerinize dayalı yazılar yazın tekrar.
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Televizyon ve Yayıncılık
-
-
Ad Soyad
Ö** G**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Açıkcası onları kaçtane okul, kitap ve tecrüben sonra yazdım. Aynı başlık ve farklı kelimeler uygunsuz olur. En iyisi mi hakkımda kısmına yazıların isimleri ve linklerini ekleyeyim. İsterseniz özelden sitemi atayım. Hem fikriniz olur :)