lostyazilim
tr.link

3 Ayda Google'da İlk Sayfada Yer Alın!

5 Mesajlar 1.089 Okunma
lstbozum
tr.link

seomarkam seomarkam Google SEO Hizmetleri Kullanıcı
  • Üyelik 13.10.2014
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Yerel Firma Rehberi
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad T** K**
  • Mesajlar 593
  • Beğeniler 624 / 199
  • Ticaret 22, (%95)
seomarkam.com olarak geliştirdiğimiz sistem ile hergün 5 dakika arayla hedef kelimelerinizle sitenize google.com.tr üzerinden Türkiye lokasyonlu hit gönderilecektir. Burada hedef kelimeniz aramalarda çıkmasa bile hit gönderimi yapılacaktır. Sistem şu şekilde çalışacak siz bize anahtar kelimeleri vereceksiniz biz google crome üzerinden anahtar kelimenizle veya direk site adınızla sitenizi bulacağız.

Örnek Çalışmayı size anlatayım; yerel seo kelimesinden yerelsiteler.com bulacağız şuan ilk sırada google da bu sistemle getirdim.

İşlemleri tek tek yapıp programı ve siteyi açık bırakarak işlemlere başlamış oluyorum her gün aynı kelimelerde organik hit gönderimi sürecek ve 3 ay gibi sürede ilk sayfaya çıkmış olacaksınız diğer tanıtım yazılarının gönderimi de 3 ay gibi bir sürede arama motorları tarafından tamamen taranacaktır. Hemde 400 yakın benzersiz backlinke sahip olmuş olacaksınız.

Sitede durma oranınızda çok güzel seviyelerde olacaktır Alexa sıralamanızda düşecektir.

wmaraci
reklam

samdilli samdilli WM Aracı Telefon Onaysız
  • Üyelik 17.03.2015
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Reklam Ve Pazarlama
  • Konum Balıkesir
  • Ad Soyad S** U**
  • Mesajlar 1240
  • Beğeniler 439 / 366
  • Ticaret 36, (%100)
Merhaba,yerel seo kelimesinden yerelsiteler.com bulacağız şuan ilk sırada google da bu sistemle getirdim. dediniz. Bu sistemle getirdiğinizi nasıl anladınız?
Başka hiç bir yola başvurmadınız mı?

• Üyelik 13.10.2014
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad T** K**
  • Mesajlar 593
  • Beğeniler 624 / 199
  • Ticaret 22, (%95)
samdilli tabi ki başvurdum ama özellikle son bir haftadır bu sistem ile toplamda 5 anahtar kelimede hit gönderiyorum ve şuan tüm kelimelerde yüksek bir sıçrama yaşadım bu kelimede 2.sıradaydım 2 gündür 1.sıradayım.
Saygılar.

samdilli samdilli WM Aracı Telefon Onaysız
  • Üyelik 17.03.2015
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Reklam Ve Pazarlama
  • Konum Balıkesir
  • Ad Soyad S** U**
  • Mesajlar 1240
  • Beğeniler 439 / 366
  • Ticaret 36, (%100)
seomarkam Spama düşmeme ve adsense banlanmama garantisi var mı ? Biliyoruz ki pazar lideri bu tarz yapay gönderileri kolaylıkla tespit ediyor.

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 13.10.2014
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad T** K**
  • Mesajlar 593
  • Beğeniler 624 / 199
  • Ticaret 22, (%95)
samdilli benim gönderimlerim hitleap tarzı gönderim değil 300 saniyede 600 saniyede de gönderim yapılabilinir istenirse 1 saatte de olur google analizde Türkiye lokasyonu ile görüntülenmektedir yapaylık durumu random süre verilerek sıfıra düşürülebilinir. Şuan sistem devamlı ama zamana yayılarak gerçekleşmektedir. Sitede belli süreler ile başka sayfalarda gezdirmek de mümkündür.
Saygılar.

Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al