-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Enerji
-
-
Ad Soyad
İ** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Arkadaşlar Bulunduğum il 200 bin Nufusu var Merkezde oturuyorum firmalara dükkanlara ulaşabilirliğim çok fazla arzu ettiğim iyi bir firma siteleri kurmak o il için arayışlarda bulunanlar için güzel bir site yapmak istiyorum. Rehber sitesi firma sitesi olanlar kazançları nasıl , rehber firma sitesi için nasıl bir site önerebilirsiniz lütfen bana yol gösterebilirmisiniz Ne yapsam mükemmel bir site olur profesyonel anlamda .
27207
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Esnaflar müşterilerini internetten bulmuyor. Çoğunun internetten haberi yok. İnternet sitesi olanlar ise kendileri uğraşmak istiyor. Facebook sayfası olanların çoğu da internet sitesine gerek duymuyor. Genç çocuğu olanlar da bizim oğlan halleder yada ben bizim çocuğa bi sorayım diye cevaplıyor.
Konuştuğun her işletmeden eli boş dönersin. Yüzsüzsen, yapışkansan, atıp tutar yalvarıp yakarırsan birçok reklam alabilirsin. Yoksa en fazla 2-3 reklam alırsın.
Özellikle dükkan dükkan gezmeyeceksen, siteyi kurayım da onlar üye olurlar ben de para kazanırım diyorsan hiç başlama. Belirli bir şehir için firma rehberi işi tamamen dolaşıp esnafla konuşmaya dayalı.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
boya kontrol inspector
-
-
Ad Soyad
F** Ş**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Bemde Ankara için site kuracam bir türlü tema beğenemedim...
Sitelerimizi Googlede arayıp organik trafiği artıralım (Dayanışma) >>> https://goo.gl/TTfPYj