lostyazilim

Firma Sitesi Kurma Lütfen Yardımcı Olurmusunuz ?

5 Mesajlar 679 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

boynerim boynerim WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 04.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Enerji
  • Konum Uşak
  • Ad Soyad İ** A**
  • Mesajlar 230
  • Beğeniler 35 / 26
  • Ticaret 0, (%0)
Arkadaşlar Bulunduğum il 200 bin Nufusu var Merkezde oturuyorum firmalara dükkanlara ulaşabilirliğim çok fazla arzu ettiğim iyi bir firma siteleri kurmak o il için arayışlarda bulunanlar için güzel bir site yapmak istiyorum. Rehber sitesi firma sitesi olanlar kazançları nasıl , rehber firma sitesi için nasıl bir site önerebilirsiniz lütfen bana yol gösterebilirmisiniz Ne yapsam mükemmel bir site olur profesyonel anlamda .

wmaraci
reklam

buzmavisi buzmavisi Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 27.12.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek ögrenci
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad A** K**
  • Mesajlar 1451
  • Beğeniler 302 / 276
  • Ticaret 11, (%73)
tema olarak bunu sağlayabilirim lisanslı http://preview.ait-themes.club/index.php?t=cityguide&_ga=1.81072786.489896993.1463644376 düşünürsen ulaşabilirsin

27207 27207 WM Aracı Anonim Üyelik
  • Üyelik 02.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet - /
  • Meslek
  • Mesajlar 1852
  • Beğeniler 346 / 707
  • Ticaret 5, (%100)
Esnaflar müşterilerini internetten bulmuyor. Çoğunun internetten haberi yok. İnternet sitesi olanlar ise kendileri uğraşmak istiyor. Facebook sayfası olanların çoğu da internet sitesine gerek duymuyor. Genç çocuğu olanlar da bizim oğlan halleder yada ben bizim çocuğa bi sorayım diye cevaplıyor.
Konuştuğun her işletmeden eli boş dönersin. Yüzsüzsen, yapışkansan, atıp tutar yalvarıp yakarırsan birçok reklam alabilirsin. Yoksa en fazla 2-3 reklam alırsın.
Özellikle dükkan dükkan gezmeyeceksen, siteyi kurayım da onlar üye olurlar ben de para kazanırım diyorsan hiç başlama. Belirli bir şehir için firma rehberi işi tamamen dolaşıp esnafla konuşmaya dayalı.
AnkaraSEOHizmeti

kişi bu mesajı beğendi.

ReklamKap ReklamKap Faydalı olmak güzeldir. Kullanıcı
  • Üyelik 04.03.2015
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Firma Rehberi
  • Konum Tekirdağ
  • Ad Soyad A** K**
  • Mesajlar 1478
  • Beğeniler 103 / 475
  • Ticaret 31, (%100)
Ben 16 aydır işin içerisindeyim ve çok mutluyum. Esnaflarla aranız iyi ise ve diliniz kırıksa işe girin derim. İşimizin en sıkıntılı yanı şu piyasada ************** firma rehberleri yüzünden mimleniyoruz. Bu sebeple ben önce firmaları kaydedip sözümü tutuyorum sonra paramı alıyorum.

Sitemi bi incele istersen belki hoşuna gider. http://reklamkap.com/

wmaraci
wmaraci

ankarali87 ankarali87 ..::ANKARA::.. Kullanıcı
  • Üyelik 30.08.2015
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek boya kontrol inspector
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad F** Ş**
  • Mesajlar 482
  • Beğeniler 213 / 112
  • Ticaret 1, (%100)
Bemde Ankara için site kuracam bir türlü tema beğenemedim...

Sitelerimizi Googlede arayıp organik trafiği artıralım (Dayanışma) >>> https://goo.gl/TTfPYj
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al