Bu gün öğleden beri sitemde böyle bir problem var. WebAdam kullanıyorum, 2012'den beri kullanıyorum. Sorun iki adet aşağıdaki iki hatayı veriyor chrome
Ben de doğal olarak WebAdam'a ticket açtım, kendilerinde bir sorun olmadığını sorunun benim yazılımımda olduğunu söylediler. Yazılım dedikleri de WordPress arkadaşlar. Daha dün GTMetrix'den 89'a 87 puan aldı bu site şimdi de yavaş olduğu için site açılmıyor diyorlar.
Eyvallah dedim. Aynı servis üzerinde iki adet site barındırıyorum; birisi benlacivert.com diğeri ise huniliblog.com. Huniliblog'un teması "twentyfifteen" eklentiler de wp-optimize, jetpack, wp-fastest-cache. İkisinde de siteye bağlanmadan yukarıdaki hatalar geliyor.
Anlamadıkları şey şu; site hiç gelmiyor, bir kere bağlandığında da 2 görsel hariç tak diye yüklüyor siteyi. Hadi tema hantal v.s, yönetim paneli bile açılırken bahsettiğim hataları alıyorum.
Başka bir fikri, önerisi olan var mı? Bu arada site adresi http://www.benlacivert.com iki üç kere girmeyi deneyin bir kere açılır, sayfa açılırsa yazılara v.s girmeye çalışın lütfen ve sıkıntısız gezebiliyorsanız bana haber verin.
==================================================
Sorun nasıl olduysa kendiliğinden geçti, bu süre teknik destek görevlisine laf anlatmaya çalışmakla geçti...