-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
Seocu
-
-
Ad Soyad
S** A**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Arkadaşlar 2 ay çok kısa bir süre bu kadar sürede dönmesi zor gibi ancak ben ilk 6 ay içersinde mutlaka döneceğini düşünüyorum çünkü türkiye paypal için gerçekten çok büyük pasta.
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
Pazarlama ve iletişim uzmanı
-
-
Ad Soyad
S** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bugün çalışmaya başlasa en erken 1 seneye gelir diyorlar.
-
-
Yaş/Cinsiyet
45 / E
-
Meslek
ticaret
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bence baştan gelmesi hataydı.. Gelmek yerine Türkiye kullanıcılarını da düşünürek sistemi geliştirmeleri daha doğru olurdu.. yapacakları 2 şey vardı sadece. TL'yi para birimi kabul etmek 2.side isteyen bakiyelerini Türkiyedeki bir bankaya transfer edebilmek. Bunun için Türkiye'ye gelmelerine gerek yoktu... 444 lü hat yerine 0850 li hat pekala işlerini görebilirdi paypal.com.tr yerinede paypal.com/tr yeterde artar bile... Aynı şey gittigidiyor içinde geçerli
Ek Olarak:
TC vatandaşların bilgileri BBDK nın elinde zaten paypal ile yapılan bütün işlemler ya kart vasıtasıyla yada bankaya havale ile görülebiliyor . Önceden bakiye kullanabiliyordun (sanırım ) hükümetin baskısıyla bakiye kullanımı kalktı.. mesela ebayda fransıza 15 dolar ürün sattın 12.5 dolar paypal bakiyen oldu fransıza sattığın ürünü 12 dolara bir almandan paypalle öderken eskiden bakiye ile öderken devlet görmüyordu 5-6 yıldır kredi kartıyla ödeme zorunluluğu geldi. yani devlet paypal ile işlem yapan herkesi adım adım izleyebiliyor 5-6 yıldır
enucuzmagaza.biz
amway.com.tr/user/enucuzmagaza/invite=yes
shop.flptr.com
Trendium.Moda
Heuristic
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-