-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
S** A**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
benim film sitemede bu şekil japon mesajları geliyor ip lerini banlıyorum ama hiç durduklarını görmedim :) 1-2 gün içinde mesaj atılıyor sürekli çözmüş değilim.
www.sametavci.com.tr
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
gazeteci, yazar
-
-
Ad Soyad
Y** D**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
demekki ingilizler insaflıymış 2 reklamdan sonra peşimi bırakmışlar hocam allah japonların şerrinden korusun :D
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Dijital Pazarlama & SEO Uzmanı
-
-
Ad Soyad
D** U**
-
-
-
Ticaret
24, (%100)
Hocam büyük ihtimalle bir js sızdırmışlardır ki öyle bir durum oluşmuştur.
Hatırlamıyorum ama bir program vardı böyle tarayan. Onu bi araştırın bulursanız deneyin.
En son çare olarak sıfırdan yazılarınız çok değilse yedekleyin ve siteyi taslağı dışında komple eklentilerde dahil silip tekrar farklı bir temayla kurun.
Geçmiş Olsun..
Ek olarak: Eğer gerçekten problem olur bu yapacaklarım derseniz tüm eklentileri kaldırın ve tek tek bütün dosyaları ve kod alanlarını üşenmeden inceleyin satır satır.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Dijital Pazarlama ve SEO Uzmanı: Demircan Uzer - demircanuzer.com
AzX66
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** B**
-
-
-
Ticaret
14, (%100)
wordpress siteyse güvenlik eklentıleri vardı siteyi tarayan onları deneyin wp security olarak arayın
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Grafiker
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
387, (%100)
Sitenizin yedeğini indirin ftp yi komple temizleyin. Yedek dosyanızı antivirüs programıyla taratın ftp şifrenizi değiştirdikten sonra dosyalarınızı ftp ye yükleyin. Ayrıca htaccess ile japonya dan girişleri engelleyin spam olsun veya olmasın. Normalde zaten Türkçe web sitesine japonyadan hit gelmesi imkansız.
WebMoney hesabıma ödeme yapmadan önce mutlaka adresin güncel olduğuna dair bilgi isteyin.