lostyazilim
tr.link

seo için bir temada neler olmalıdır.

14 Mesajlar 2.817 Okunma
acebozum
tr.link

Aliihsansaran Aliihsansaran Türk büyüktür,üstündür! E-Mail Onaysız
  • Üyelik 07.02.2012
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Konya
  • Ad Soyad A** S**
  • Mesajlar 1568
  • Beğeniler 31 / 308
  • Ticaret 2, (%50)

isousluer adlı üyeden alıntı

Ali, temada panel olmasının seoya hiçbir etkisi yok.

Düşündüğümü yazıya dökemediğimin sonradan farkına vardım ve üşendim editlemekten :P, demek istediğim tema Paneline anahtar kelimeleri footera link olarak eklenebileceği bir bölüm eklemek.İnsanlar panele bu bölümü ekliyorlar sonra %100 seo! diyorlar.

wmaraci
reklam

snndgny snndgny WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 13.02.2012
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Serbest Meslek
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad S** D**
  • Mesajlar 322
  • Beğeniler 6 / 73
  • Ticaret 22, (%100)
Full Seo uyumlu tema; Görünen sayfada etiketlerini bir sayfada ne kadar kullanılıyorsa o kadar kullanmak aşırıya kaçmamak, resimleri yüklerken gerekli description ve tag etiketlerini doldurarak siteye eklemek, w3 kodlaması temiz olan, içerisinde Seo da +1 adım öne geçmek için gerekli pluginlerin kurulu olması : Seo bilgisi olan zaten bu pluginlerden haberdardır, gerisi zaten site içerisinde yazacağınız makaleleri Seo uyumlu yazmak ve offsite seo olduğu için seo' da bu kadardır. Genel bir tanım yapmak gerekirse.

Gokhan01 Gokhan01 Webmaster Kullanıcı
  • Üyelik 21.01.2012
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Webmaster
  • Konum Adana
  • Ad Soyad G** A**
  • Mesajlar 485
  • Beğeniler 93 / 108
  • Ticaret 18, (%100)
Bu seo olayı millete yanlış anlatıldı bence coğu para kazanmak için seo teknikleri gibisinden şeyler üretti yok seolu tema yok cart yok curt sen özgün makale yaz ziyaretci seni sevsin gogle zaten seviyor yok kaliteli backlink satıyorlar yahu etrafa bak bir ton pr 9 pr8 pr7 pr6 edu uzantılı backlinkler var işi bilmeyene para ile satabilmek için yaratılmış ve abartılmış kendi görüşüm budur .

Ek olarakdan ben seo eklentisi dahi kullanmıyorum pagerank 3 trusrank 3 gogleda Gökhan diye ara ilk sayda bir cok ünlüyü geçtim bir tek gökhan özen kaldı onuda geçiçem az kaldı. :D

isousluer isousluer Usluer Kullanıcı
  • Üyelik 05.04.2011
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Yazılım Geliştirici
  • Konum Konya
  • Ad Soyad İ** U**
  • Mesajlar 4900
  • Beğeniler 1419 / 2962
  • Ticaret 45, (%100)
Aynen. Önemli olan içerik ve gidişatı bozmamak.

wmaraci
wmaraci
wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al