lostyazilim

Google beni sevmiyor :(

9 Mesajlar 1.518 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

Yutuliti Yutuliti WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 24.09.2015
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad M** B**
  • Mesajlar 144
  • Beğeniler 14 / 51
  • Ticaret 0, (%0)
ya ne yaptıysam şu googleye kendimi sevdiremedim br türlü bu arama motorları beni neden sevmiyor bilerek abidik gubidik konu açıyorum haber siteme o saçma başlık bile 50. sırada yer alıyor analiz ettiğim bir diğer haber sitesi var onla karşılıklı analizimi yapayım diyorum mesala o haber sitesi çay nedir diye bir konu açıyor haberini yazıyor hemde kopyala yapıştır yaparak ilk sıraya oturuyor bende özgün şekilde yazıyorum 50 sıralarda anca geziyor bakın son açtığım başlığa
http://www.habertakvim.com/ilk-gece-neden-gerdege-girilir/ böyle dandik bir konu bile 50 sırada
diğer sitenin alexa 250k benim 870k
diğer sitenin yaşı 12 ay benim 10 ay
diğer sitenin backink 100 benim 40 diğer sitelerden çıkan linklerde az farkla önce benden
diğer sitede haber benim sitede haber
benim özgün yazım daha çok
ama google yinede beni sevmiyor diğer sitenin günlük hit 5 ile 10k arası benim günlük 30 kişi yardım edecek tecrübeli arkadaş varmı kafayı yedirtecek bana nerden link almalıyım ne yapmalıyım

http://muslumbaser.com/
wmaraci
reklam

Ergin Ergin WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 03.07.2015
  • Yaş/Cinsiyet 42 / E
  • Meslek müzisyen/webmaster
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad E** A**
  • Mesajlar 431
  • Beğeniler 47 / 219
  • Ticaret 3, (%100)
Kısaca baktım spama girmiş sitelerden backlinkleriniz var. Mesela konyasavelturbo diye bir siteden link almışsınız disavow yapın. Ayrıca site içi optimizasyon sorunlarınız var:

https://www.woorank.com/en/www/habertakvim.com

Ek olarak:

Sayfa açılma hızı 13+ saniye. En az 3-5 saniyelere inmesi lazım.

• Üyelik 24.09.2015
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad M** B**
  • Mesajlar 144
  • Beğeniler 14 / 51
  • Ticaret 0, (%0)
bu dediklerinizi nasıl yapacağım

Ek Olarak: tamam gelen linkleri nerden sileceğimi öğrendim hangi nerden gelen linkler benim için faydasız ve zararlı onların listesinin yazarmısınız sileyim hemen

Ek Olarak: yukarıdaki arkadaşın dediklerini elimden geldiğince uyguladım mobil %65 hız masa üstü %85 hıza ulaştım
ama şu zararlı linklerin nasıl anlıyorsunuz nerden bakıyorsunuz bana hangi site link çıkışı yapmış ve spama girmiş olduğunu onu çözsem tamamdır bu iş
birde google speet %45 e % 50 hızdan bu hızlara çıkarmam iyimi daha çalışma yapmam gerekiyormu

Ek Olarak:

Ergin adlı üyeden alıntı

Kısaca baktım spama girmiş sitelerden backlinkleriniz var. Mesela konyasavelturbo diye bir siteden link almışsınız disavow yapın. Ayrıca site içi optimizasyon sorunlarınız var:

https://www.woorank.com/en/www/habertakvim.com

Ek olarak:

Sayfa açılma hızı 13+ saniye. En az 3-5 saniyelere inmesi lazım.

ya şu işi bilen yokmu :(

Ergin Ergin WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 03.07.2015
  • Yaş/Cinsiyet 42 / E
  • Meslek müzisyen/webmaster
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad E** A**
  • Mesajlar 431
  • Beğeniler 47 / 219
  • Ticaret 3, (%100)
Zararlı linkleri direk gösteren bir yer yok ama open site explorer faydalı bir araç:

https://moz.com/researchtools/ose/

Örneğin sitenizi incelediğimde şöyle bir sonuç çıktı:

Buradan size backlink vermiş olan konyasavelturbo.com isimli sitenin şüpheli olduğunu anlıyoruz. Siteye baktığımızda yatak sohbetleri vs gibi konular ve her yerden link çıkışı yapılmış bariz spam bir site olduğu görülüyor. Bu sonuçlar bu backlinki disavow yapmak için yeterlidir.

Ancak desteklemek amacıyla son bir kontrol daha yapabiliriz. Bunun için Google'da:

site:konyasavelturbo.com

şeklinde arama yapıldığında hiç indeks çıkmaması bu sitenin seo değil anti-seo için kullanılabilecek derecede zararlı bir site olduğu sonucu çıkıyor. Kişisel olarak indeks çıkmış olsaydı bile ben bu siteden gelecek linki reddederdim.

Şimdi sorun şu. Open site explorer ücretsiz kullanıcılara backlinklerinizin tamamını göstermiyor. Ya üyelik alacaksınız ya da kendiniz backlink aldığınız siteleri tek tek inceleyeceksiniz.

Son olarak böyle şeylerle uğraşmaktansa en başta backlink alırken biraz inceleme yapmak daha iyi olmaz mı? Şöyle düşünün adınızı, adrseinizi genelevin kapısına yazdırır mısınız? O zaman internet adresinizi de internetin genel evi haline gelmiş sitelere yazdırmamalısınız.

Kolay gelsin

wmaraci
wmaraci

27207 27207 WM Aracı Anonim Üyelik
  • Üyelik 02.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet - /
  • Meslek
  • Mesajlar 1852
  • Beğeniler 346 / 707
  • Ticaret 5, (%100)
Backlink alınmış. Yine 20 TL'lik Backlink Paketleriyle ilk sıraya çıkma hayalleri. Ama insanlar alıyor. Yapacak birşey yok.

Memoryhackers.com'dan bile backlink var. Artık program nereyi tutturduysa oraya link atılmış. 600'e yakın backlink var. Çoğu whois, profil ve yorum backlink.

Siteyi silin. Bunlardan kurtulamazsınız. Zaten bu backlinkleri görmek için Premium üye olmanız gerekiyor. O siteden daha pahalı zaten. Değmez.

• Üyelik 24.09.2015
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad M** B**
  • Mesajlar 144
  • Beğeniler 14 / 51
  • Ticaret 0, (%0)

Ergin adlı üyeden alıntı

Zararlı linkleri direk gösteren bir yer yok ama open site explorer faydalı bir araç:

https://moz.com/researchtools/ose/

Örneğin sitenizi incelediğimde şöyle bir sonuç çıktı:

Buradan size backlink vermiş olan konyasavelturbo.com isimli sitenin şüpheli olduğunu anlıyoruz. Siteye baktığımızda yatak sohbetleri vs gibi konular ve her yerden link çıkışı yapılmış bariz spam bir site olduğu görülüyor. Bu sonuçlar bu backlinki disavow yapmak için yeterlidir.

Ancak desteklemek amacıyla son bir kontrol daha yapabiliriz. Bunun için Google'da:

site:konyasavelturbo.com

şeklinde arama yapıldığında hiç indeks çıkmaması bu sitenin seo değil anti-seo için kullanılabilecek derecede zararlı bir site olduğu sonucu çıkıyor. Kişisel olarak indeks çıkmış olsaydı bile ben bu siteden gelecek linki reddederdim.

Şimdi sorun şu. Open site explorer ücretsiz kullanıcılara backlinklerinizin tamamını göstermiyor. Ya üyelik alacaksınız ya da kendiniz backlink aldığınız siteleri tek tek inceleyeceksiniz.

Son olarak böyle şeylerle uğraşmaktansa en başta backlink alırken biraz inceleme yapmak daha iyi olmaz mı? Şöyle düşünün adınızı, adrseinizi genelevin kapısına yazdırır mısınız? O zaman internet adresinizi de internetin genel evi haline gelmiş sitelere yazdırmamalısınız.

Kolay gelsin

teşekkür ederim verdiğiniz cevaplar için ben kendim backlink alırken sitenin herşeyini kontrol ediyorum ama bir seo yaptırmıştım o kişi yapmış bu linkleribenim konyasel gibi sitelerde hiç işim olmadı.
ek olarak şu sitenin ücretlisini kullanan varmı tüm linklerimi bir görsem tek tek yok ederim ben

AzX66 AzX66 Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 12.09.2015
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad A** B**
  • Mesajlar 1457
  • Beğeniler 846 / 453
  • Ticaret 14, (%100)

PHPacemisi adlı üyeden alıntı

Backlink alınmış. Yine 20 TL'lik Backlink Paketleriyle ilk sıraya çıkma hayalleri. Ama insanlar alıyor. Yapacak birşey yok.

Memoryhackers.com'dan bile backlink var. Artık program nereyi tutturduysa oraya link atılmış. 600'e yakın backlink var. Çoğu whois, profil ve yorum backlink.

Siteyi silin. Bunlardan kurtulamazsınız. Zaten bu backlinkleri görmek için Premium üye olmanız gerekiyor. O siteden daha pahalı zaten. Değmez.

ilk ay ücretsiz deneme üyeliği var

nader11ndeu nader11ndeu Kimlik Onayı Bekliyor Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 17.02.2016
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Uni
  • Konum Adana
  • Ad Soyad F** K**
  • Mesajlar 14
  • Beğeniler 3 / 5
  • Ticaret 0, (%0)

PHPacemisi adlı üyeden alıntı

Habersitesinin memoryhackers.net ten backlink alması evet biraz saçma olmuş fakat dan bile derken sanki bir küçümseme var gibi siteye, fakat şuanki sitenin durumuna bu yorumunuzdan 6 ay sonra bakmanızı rica edeceğim :)

27207 27207 WM Aracı Anonim Üyelik
  • Üyelik 02.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet - /
  • Meslek
  • Mesajlar 1852
  • Beğeniler 346 / 707
  • Ticaret 5, (%100)
nader11ndeu Hocam çok olmuş yazalı. Bazen insan sinirleniyor, yorum da böyle sert oluyor. Öyle sinirli bi zamana gelmiş demekki.
Ama insan sinir oluyor hak verin. Siteyi backlink çöplüğüne dönüştürmeye hiç gerek yok. Çünkü o paketleri takip etmeniz imkansız. Çoğu zaten programla yapılıyor. Güzel birşey değil yani. Birde sürekli almak lazım. En iyisi siteyi başka mecralarda tanıtıp gereken ilgiliyi insanlardan beklemek. SEO'cu (backlinkcilerden bahsediyorum) yerine site ziyaretçisini dinlemek daha mantıklı. Bunun yanında site içeriği iyi değilse en üst sıraya çıksan ne fayda. Sonuçta siteye girenler canlı kanlı bildiğimiz sen ben gibi insanlar. Onların hoşuna gitmezse üst sıra olmuş alt sıra olmuş farketmez.

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al