-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Gazeteci
-
-
Ad Soyad
O** D**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Forumda az önce denk geldim 3-4 harfli domain satışı yapıyorlar kaldı mı acaba diye girdim öyle deniyorum arada hobi gibi iyi oluyor, canım sıkıldıkça kontrol ediyorum. Dedim şöyle 2-3 tane domain bulursam foruma atarım domaini regleyen çıkar belki. 0mil.net boş bu arada. Denerken bunu da denedim projelik olabilir diye çok hoşuma gitti atladım hemen. Ancak her reglemeden sonra acaba hata mı yaptım diye düşünüyorum. yolabilet.com nasıl?
Bir de daha önce aldığım izmirdehaberler.com var pek ümidim yok ama ona da fikir alayım?
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Öğretmen
-
-
Ad Soyad
A** T**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
yolabilet bilemedim tam şöyle dile oturan bir şey değil. Şevkinizi kırmak gibi olmasın zaten bende domain uzmanı değilim. Reklam bütçesi olana her domain iyi bence... 0mil aldınız mı?
www.antiksirlar.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Öğretmen
-
-
Ad Soyad
A** T**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Çinliler topluyor 3 te kalan yok onlarda 4 dü topluyorlar şuan. Mantık şu kısa olan akılda kalıcı oluyor. Örnek ***..net n11..com ama illa kısalık şart değil ozaman jenerik denilen akılda kalıcı veya arama hacmi yüksek kelimeler giriyor devreye oyunoyna...com gibi. anlatabildim mi bilmiyorum. Reklam ücretiniz varsa projede iyi ise en anlamsız şeyden marka üretilebilir orası da ayrı bir konu.
www.antiksirlar.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Gazeteci
-
-
Ad Soyad
O** D**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
En olmadı bir köşede dursun meraklısı çıkar belki. Ama diğerleri kadar çer çöp olduğunu sanmıyorum ahaha. Afternic için bestestate.xyz ve bestestate.club almıştım bakalım, teşekkür ederim.