-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
bilgi işlem
-
-
Ad Soyad
S** İ**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Merhaba,
Partalhaber.com olarak bir haber sitesi açtım uzun süredir aklımda vardı aslında ama ancak zaman oldu diyelim. ismindende anlaşılacağı gibi ilk hedefimiz en doğru haberi yapmak :)
Sizlerden ricam wp tema önerisi olur renk olur yazı olur v.s fikir önerilerinizi esirgemeyin lütfen.
Birde partal haber veya partalhaber diye aramalarda kartal haber olarak çıkıyor ve ona yöneltiyor zamanla değişirmi sizce.
Logo olarak pinokyoyu düşündüm basitce yaptım şimdilik. Genel anlamda duruşu falan nasıl bu temayla iş yaparmı.
Bu arada eklediğim haberlerden birinde " 52 Penaltılı Maç " aramasında 7.sırada ve 8.sırada çıktı hemen. 52 Penaltılı Maç haberi olarak arayınca ise 5.sırada
52 Penaltılı aramasında 2.sırada vay be :) hatta 52 Penaltı aramasında 8.sırada çıkıyor yine. dünya penaltı rekoru aramasında 9.sıra
bakalım hit alcakmı hiç arayan olcakmı bunlardan.
Görüş ve önerileriniz çok değerli saygılar...:cool:
hdfilmx.com
BiELOF
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
50 / E
-
Meslek
Makine Modelcisi
-
-
Ad Soyad
N** K**
-
-
-
Ticaret
2, (%50)
Google yeni siteleri sever.
Aynı taze b*ka sinek konması gibi düşün.
Fakat yayınladığınız sayfalarınız bu şekil devam eder ise ilk 500 içerisinde sitenizi göremeyeceğinize emin olun.
Örnek:
Sizin gördüğünüz: partalhaber.com/wp-content/uploads/2016/06/[/url]52-penaltı-e1465143937269.jpg
Arama motorunun gördüğü: partalhaber.com/wp-content/uploads/2016/06/52-penalt%C4%B1-e1465143937269.jpg
İşte bu küçücük ayrıntılar nedeniyle bir çok kişi hem web hemde görsellerde çıkamıyor.
Yukarıda yazdığım gibi arama motorları yeni siteleri sever. Özellikle Google.
Fakat aynı şekilde içerik girdikçe sitenizi alaşağı eder.
300 kelimelik sayfalar ve güzel isim vereceğiniz resim isimlerinizin olmasına dikkat ediniz.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Makine T.
-
-
Ad Soyad
H** A**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Şahsen haber teması için çok kötü ve berbat olmuş google amcamıza haber temaları diye aratabilirsiniz belki pahalı gelir ama ek tavsiye olarak wp-magazin tavsiyeleri olarak bakabilirsiniz :)