-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
öğretmen
-
-
Ad Soyad
M** Ç**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
merhaba arkadaşlar. belirtiğim siteden bir tema satın aldım. Fakat a sitesinde kullanmak için aldığım temayı orada kullanmadım şimdi ise onu başla sitede kullanıyorum bir sorun olur mu ?
her ikisinde kullansam bir sorun olur mu ?
imzam yok
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Dış Ticaret Uzmanı
-
-
Ad Soyad
G** B**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba Dostum. Themeforest'tan aldığın ürünler tek bir lisans ile gelir ve tek bir sitede kullanman gerekir. Hangi sitede kullandığının pek bir önemi olduğunu sanmıyorum çünkü alışveriş esnasında lisansı bir domain üzerine yapmıyorsun. Kullanım şartları ve sitelerinin sağlığı açısından satın aldığın her temayı sadece tek bir siten üzerinde kullanmanda da fayda var.
Myiso
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
E-Ticaret Uzmanı +Seo+ Adwords
-
-
Ad Soyad
İ** K**
-
-
-
Ticaret
12, (%92)
İstediğin kadar sitede kullanabilirsin. Tabi lisansını domaine veriyorsa tek sitede kullanman gerekli. Bazı temalarda domain lisansı vardır. Lisansı oradan veriyorlar. Fakat böyle birşey yoksa istediğin kadar kullanabilirsin. Ben 1 temayı 6 sitede kullandım. Sadece o site harici destek vermiyorlar.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
öğretmen
-
-
Ad Soyad
M** Ç**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
cevap veren arkadaşlara çok teşekkür ediyorum.
imzam yok
seozirvem
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
48 / E
-
Meslek
Sosyal Medya Ve Seo Uzmanı
-
-
Ad Soyad
E** G**
-
-
-
Ticaret
2, (%50)
Hocam lisans tipine göre degişir alırken kullanacagın domaını soruyorsa domaın lısanslı olabılır
sormuyorsa etik olarak tek domainde kullanma şartı var ama webmaster arkadaslarımın çogu bu şekilde kullanmaz sorun deıl ne kadar sitede kullansanda soru olmaz
1 kişi bu mesajı beğendi.