-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Webmaster / Ögrenci
-
-
Ad Soyad
A** C**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Ismini ” Get MP3 YouTube ” koyduğum yeni sitem YouTube’dan kolaylıkla videoları mp3 olarak indirmeye yarıyor. Internet üzerinde bulduğum bir scripti geliştirerek YouTube’da iken link’in başına sadece
getmp3 ekleyerek mp3 şarkımızı indirme sayfasına yönleniyor.
Tam olarak link şöyle oluyor http://
getmp3youtube.com/watch?v=mTZRQltuHRc aynen bu şekilde eklediğiniz anda mp3 indirme sayfasına yöneleneceksiniz. Peki neden ingilizce yaptım derseniz siteyi dünya geneli kullanması için yaptım. Umarım kullanilirsiniz, basit hiçbirşey indirmeden sevdiğiniz tüm YouTube şarkılarını indirebilirsiniz.
Ekran Resmi:
Kolay gelsin bol bol müzik dinlemeler diyeyim :)
3 kişi bu mesajı beğendi.
PHP & HTML & CSS & WORDPRESS Hizmetleri | www.ahmetcem.org
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Yatırımcı
-
-
Ad Soyad
T** L**
-
-
-
Ticaret
51, (%100)
Abi öncelikle emeğine sağlık güzel bir proje olmuş. Seninle aynı yöntemde kullandığım bir sistem vardı ss yazıyordum ama video şeklinde indiriyordum. Senin sistemini denedim kusursuz bir şekilde mp3 olarak indiriyor. Mp3 haricinde video şeklinde de indirebilme seçeneği entegre edersen, düzenli olarak senin sistemini kullanmak istiyorum.
2 kişi bu mesajı beğendi.
[Firma Rehberlerine Ekleme Hizmeti] TAM 500 Rehber!
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Webmaster / Ögrenci
-
-
Ad Soyad
A** C**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Dorebar hocam bu dediginiz konuyu degerlendirip gerçeklestirmeye çalisacagim.
husdey hocam sizden çok özür dilerim, ben henüz reklam eklemedim, sadece YouTube MP3 çeviri aracini baska bir siteden çektigim için ordan eklemisler, su anda ugrasiyorum kaldirmak için JS ile halletmeye calisiyorum, tekrardan çok özür dilerim.
1 kişi bu mesajı beğendi.
PHP & HTML & CSS & WORDPRESS Hizmetleri | www.ahmetcem.org