DeLi1SeY
1881 - 193∞, özlemle...
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Memur
-
-
Ad Soyad
C** Ö**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
S.a Arkadaşlar Hayırlı Akşamlar Siteye ekledigimiz içerigi Facebooktaki Rss Graffiti ile sayfalarımızda paylaşa biliyoruz ama sitemde paylaştıgım feed burnerden mi cok geç cıkıyo yoksa rss grafittimi geç alıyo ne oluyo 1,5-2 Saat sonra çıkıyo ve bi önemi kalmıyo buna bi ayar yapılırmı yada başka bi sistem varmı buna benzer
Belki bir gün dünyadaki tüm kadınları anlayabilirim, ama Google'ı hiç bir zaman anlayamayacağım.
Batuhan
Kendine webmaster
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
B** B**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Schedule sekmesinde Update Frequency var, buradan As soon as possible'ı seçersen sürekli RSS'i kontrol edecek ve akışı mümkün olan en kısa sürede yayınlayacaktır.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Kendi halimdeyim
-
-
Ad Soyad
İ** Y**
-
-
-
Ticaret
21, (%100)
Feedburner --> Twitter ---> Facebook şeklinde bir kombinasyon oluşturabilirsin.
nega
Siz bilirsiniz..
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Blogger
-
-
Ad Soyad
N** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bende feedburner twitter kullanıyorum aynı şekilde bir kaç dakika, bazen 10 dk kadar uzayabiliyor.
www.nebigarci.net (Link yok, eski usül kopyala-yapıştır)
DeLi1SeY
1881 - 193∞, özlemle...
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Memur
-
-
Ad Soyad
C** Ö**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
bu dedigin sistemi ayrıntılı olarak anlata bilirsen denemek isterim
Batuhan adlı üyeden alıntı
Schedule sekmesinde
Update Frequency var, buradan
As soon as possible'ı seçersen sürekli RSS'i kontrol edecek ve akışı
mümkün olan en kısa sürede yayınlayacaktır.
Teşekkür ederim yaptım umarım en kısa sürede hemen yayınlanır
oluşturdum ama o rss graffitidende geç gidiyor Feed burnerde twittere aktarırken bi zaman ayarlaması varmı ? 2 sitem var 1 tanesinde yayınla dedigim an twittere gider digeri yarım saat sonra... cözümü varsa iletirseniz sevinirim
hesaptan hesaba degişiyor mantıgını cözebilmiş degilim cözen olur iletirse sevinirim
İlginiz ve cevaplarınız icin teşekkür ederim
Belki bir gün dünyadaki tüm kadınları anlayabilirim, ama Google'ı hiç bir zaman anlayamayacağım.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Kendi halimdeyim
-
-
Ad Soyad
İ** Y**
-
-
-
Ticaret
21, (%100)
Valla bende twitter hesabım feedburnera bağlı. Saniyede index alıp twittera gönderiyor o da otomatik facebookda yayımlıyor.
Bence sistemde bir sorun yoksa zamanı çok dert etme. Ya da iptal et kendin elle gönder bağlantıları.
DeLi1SeY
1881 - 193∞, özlemle...
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Memur
-
-
Ad Soyad
C** Ö**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Hit Adam adlı üyeden alıntı
Valla bende twitter hesabım feedburnera bağlı. Saniyede index alıp twittera gönderiyor o da otomatik facebookda yayımlıyor.
Bence sistemde bir sorun yoksa zamanı çok dert etme. Ya da iptal et kendin elle gönder bağlantıları.
benim kini takipciler saniyesinde görmek zorunda... face üzerinde adamlara saat veriyorum diyorum 15:00 da sitede yayınlanır burayada 15:15 gibi gelir diyorum millet bekliyo bende pcde yokum saat 14:15 olmus daha bizim paylaşım yok...