bsakizli
Bilgisayar Programcısı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Yönetim Bilişim Sistemleri Uzm
-
Ad Soyad
B** S**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Hocam genelde web sayfaları hangi çözünürlük modunda ayarlanır, veya hazırlanır. Örneğin 1024*768 çözünürlüğünde bir sayfa 1440*900 çözünürlükteki bozulmadan ve kaymadan durabiliyor. veya 1440*900 çözünürlüğünde hazırlanan bir internet sitesi 1024*768 bir çözünürlükteki kullanıcının bilgisayarı ile ziyaret edildiğinde neden sitede kaymalar ve büyümeler oluyor bunların sebebi nedir ve bu sorunların önüne nasıl geçeriz hazırladığımız web sitelerini nasıl bütün çözünürlük formatlarında uydurabiliriz ve genelikle web siteleri hazırlanırken hangi çözünürlük formatı tercih edilir sizlerden yardımlarını bekliyorum ve şimdi'den ettiğiniz yardımlar için teşekkür ederim ve iyi günler diliyorum... :)
test9
IT Project Manager
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
IT Project Manager
-
-
Ad Soyad
B** B**
-
-
-
Ticaret
13, (%100)
Sayfalarda tablo kullanırken piksel ve yüzde hesabı vardır.
Tablo boyutunu piksel ile belirtildiğinde bu sorun olabilir. Ayarlarken width='950' yerine width='%100 kullanırsınız.
Ana tablonun değerlerini % cinsinden verme yeterlidir. İçindeki diğer tablolar büyük tabloya göre sabit kalır.
Bunun dışında çok detay var da kafanız karışmasın diye vermiyorum.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
Birsürü
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
test9 kardeş aynı sorunu bende yaşıyorum ana sayfada kayma yok tema yapılırken 1050 küsür çalışılmış monitörden dolayı atlanılmış o detay o yüzden ana sayfada kayma yok fakat baska sayfa detaylarına girince sayfa kayıyor kod bilgimde pek yok nasıl olacak bu iş bi bilen çıksa bari faydalansak :)
test9
IT Project Manager
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
IT Project Manager
-
-
Ad Soyad
B** B**
-
-
-
Ticaret
13, (%100)
Kusura bakmayın alt yapı sorunlarından dolayı internete sık giremiyorum. Cevapları yeni okudum. PM attım. İrtibata geçerseniz yardımcı olurum.