-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
tekniker
-
-
Ad Soyad
M** T**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
bende kullananlardanım ama siteyi kastığı bir gerçek... galiba bende vazgeçeceğim
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
tekniker
-
-
Ad Soyad
M** T**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
@bhdrbltc konuyu hortlattık desene :) ama çok muallak bir konu kullansan dert, kullanmasan dert
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Aktif olarak kullanıyorum bir şikayetim yok açıkcası. İşimi fazlasıyla görüyor. Yavaşlık konusunda bi kaç şikayet duymuştum ama ben şahsen bu tarz bir yavaşlık sezemedim. Sadece istatistiksel olarak bir yavaşlık gözüküyor. Yani ölçüm sitelerinde ufak bir değer onuyor o kadar. Bana yansıyan bir yavaşlık yok. Sitemi açtığımdan beri kullanıyorum şimdilik memnunum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Web kazanç
-
-
Ad Soyad
T** B**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Jetpack benim vazgeçediğim bir eklenti içindeki özelliklere sahip bir çok eklenti var fakat hiçbirisi jetpack kadar kullanışlı değil bana göre.Jetpack in çok fazla cpu harcadığı doğru ama wordpress kullanıyorsanız bunlar normal şeyler bir çok sitemde jetpack le birlikte 30 eklenti kullanıyorum.Sitelerimi hostingte barındırdığım halde cpu aşımı diye bir sorun yaşamıyorum.
Wordpressi güzel yapan şey bana göre eklentileridir bunlarından en başındada jetpack gelmektedir.
Ctrl+C
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Ne kadar optimize ettirirsen ettir bir süre sonra kastırıyor siteyi yararıda var zararıda kullanmıyorum kullandırmam da çevremdekilere.
KralFx
WM Aracı
E-Mail Onaysız
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
tasarımcı
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
105, (%100)
şahsen wp kurduğumda ilk önce kurduğum 2 eklentiden biri jetpack. 40 küsür sitemde kurulu hıc bırınde jetpack yuzunden bı kasma vs yaşamadım. Zaten wordpress in kendi geliştirdiği eklenti
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
-
-
-
Ad Soyad
A** T**
-
-
-
Ticaret
22, (%95)
Yani ben site istatistikleri için kullanıyorum sadece, yok mu site istatistikleri için başka bir şey?
Emirhanc
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
16, (%88)
Wordpress sisteminde ne kadar az ve öz eklenti olursa o kadar iydir gereksiz eklentilerden uzak durmaya çalışın çok eklenti yüklememeye çalışın.