-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
memur
-
-
Ad Soyad
H** G**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Alışveriş sitelerinden en iyisi bence sahibinden.com
Adamlar ücretsiz listeleme hakkı da veriyor. GET ilanlarında alıcıyı en iyi koruyan alışveriş sitesi.
Firma onların, fiyatları siz mi belirleyeceksiniz? Onlar belirleyecek tabi.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
45 / E
-
Meslek
ticaret
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
sahibinden.com kiralık yada satılık için ilan veriyorsun sabah erkenden emlakçılar aramaya başlıyor daha kahvaltı yapmamışsın birde fırça atıyor cevap vermeyeceksen neden ilan verdin diye.. site sahibinden.com , emlakçıdan.com değilki ne diye beni günde 10larca kez rahatsız ediyorsun demi
enucuzmagaza.biz
amway.com.tr/user/enucuzmagaza/invite=yes
shop.flptr.com
Trendium.Moda
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
memur
-
-
Ad Soyad
H** G**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Konu sahibi inşallah haksız bulunur. ki haksızda zaten.
Fiyat artırıldı diye bu kadar yaygara yapılıyorsa, sistemi kullanmak zorunda olduklarını görüyorlarsa demekki sahibinden.com üzerinden kazanç sağlıyorlar. Kazandığınız bir sistemi kullanıyorsanız bedelini de ödüyceksiniz tabi. Kazanılmasa fiyatı o kadar artırabilirler mi?
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** F**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
Niye bütün emlakçılara laf atarsınız ki herkes bu işten o kadar para kazanmıyor. Bir tane emlakçı biliyosunuz o da kötü cıkmıs burada gelip konusuyorsunuz. Ayrıca bütün emlakçılara kan kusulmus burada, tamam iyisi de olduğu gibi kötüsü de var ama bu her meslekte var biz de o işi yapıyoruz ama bizimde illallah ettiğimiz durumlar oldu bunlar yüzünden. Ama hepsi bir değil. Sizin mesleğinize böyle bir laf edilse ağzınıza geleni söylersiniz. Memurlar hep yatıyor ticaret yapan insanlar hep kazıklıyor desek hoşunuza gider mi
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
ARGE
-
-
Ad Soyad
F** Ç**
-
-
-
Ticaret
17, (%100)
İnşallah bu sömürgeci ve tekelleşmiş piyasa mafyalarının sonları gelir. Adamlar istedikleri gibi at koşturuyor. Tamam yaptılar iş onların emek onların ama bu kadar da abartılmaz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** F**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
Yok sahibinden konusunda demedim o konuda sahibinden istedigi fiyatı koyabilir ben insanlara karşı edilen laflara sinirlendim hocam
2 kişi bu mesajı beğendi.