-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
-
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
39, (%97)
Merhaba, 2000 TL bütçem bulunuyor. SEO ve site yönetimi konusunda gerekli tecrübeye sahibim. Ancak elimde bulunan bütçe ile hangi kategoride site açacağım konusunda kararsız kaldı.
İngilizce tabanlı site açmayı düşünüyordum ancak bu konuda tecrübem bulunmuyor.
Önerilerinizi bekliyorum...
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
ARGE
-
-
Ad Soyad
F** Ç**
-
-
-
Ticaret
17, (%100)
Merhaba hocam. Belki çok bayat bu söylediğim, herkes aynı şeyi söylüyor diye düşüneceksiniz ama, "sizin yapabileceğinize inandığınız bir kategori olmalıdır."
Yoksa 10.000TL bütçe de ayırsanız, baş edemeyeceğiniz veya ilgi alanınız olmadığı için severek yapmayacağınız bir iş olacağı için bir süre sonra çöp olacaktır.
Mesela bende paramedikler domaini var. Açmıştım bir site ve gayet hiti vardı. Ama ben araştıramıyorum, bakamıyorum çünkü sağlık alanıyla alakam SIFIR. Bu nedenle 4-5 ay sonra kapattım siteyi. Halbuki özel tema dahi satın almıştım hiti güzel diye. Ama olmuyor işte.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
ARGE
-
-
Ad Soyad
F** Ç**
-
-
-
Ticaret
17, (%100)
Açık olmak gerekirse, teknoloji/webmaster sitelerinden kustuk artık milletçe. Herkes yazılım/bilişim sektöründe kendini bilgili görüyor ve bu alanda site açıyor. Sonra işini düzgün yapanlar da etkileniyor çünkü kullanıcılar herkesi sahtekar sanıyor.
Eğer çok iyiyim teknoloji alanında mükemmelim bilgim var lisansım var diyorsanız açın. Ama böyle düşünmüyosanız site işine hiç girmeyin. Genel içerikli siteler de artık kusturdu çünkü.
Ya da öyle bir site açın ki, gelecekte önemli bir konuma geleceğini düşündüğünüz bir kategoriden. Sonra kendinizi o alanda da bilgi sahibi yaparak, sitenizle GERÇEK manada ilgilenin.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Dijital Pazarlama
-
-
Ad Soyad
O** G**
-
-
-
Ticaret
17, (%100)
yakın zamanda bende site açmayı düşünüyorum site ingilizce olacak bende ingilizce pek yok ama başka sitelerdeki makaleleri özgünleştirerek paylaşım yapacağım sizde bi düşünün isterseniz