cihaneken
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Elektrik Teknisyeni
-
-
Ad Soyad
C** E**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Apk indirme sitesi açabilirsiniz. Çok fazla emek istemez hem. İndirme linklerini de Link.tl ile kısaltırsın. Ziyaretçiler apk indirdikçe sende linklerde gelir elde etmeye başlarsın. Ama çok aşırı kazançlarda beklememek lazım bu şekilde sürümden kazanmış olursun. İstersen 3 ay dişini sıkıp 3-4k içerik girer sonrada siteyi kendi haline bırakırsın. Ama sürekli olarak ilgilenmek tabiki hem boş vaktlerini değerlendirmek hemde web sitenin geleceği için iyi olacaktır.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** E**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Beyler bayanlar arkadaş keşke benimde bir internet sitem olsa benim niye yok demiş gelmiş. Para vesaire istediğini sanmıyorum ona göre örnek verin. Git blogger aç kardeşim hem cebini yakmaz hem günlük gibi kullanırsın. Yok ben şekil şukul isterim dersen git wordpress aç. Yok ben daha profesyonel bir şey istiyorum ayak parmaklarımla bile makale girerim dersen Haber sitesi scripti bulalım hemen sana.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Muhasebe
-
-
Ad Soyad
H** F**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Hocam sen bırak herşeyi aç bi blogger yaz yazacağını adsense derdinde olmaz hemen onaylıo zaten Google Amca. Başka birşeye ihtiyacın yok senin :)