lostyazilim
tr.link

Boğaz Köprüsünden Kaçak Geçtim Yardım??

13 Mesajlar 2.023 Okunma
acebozum
tr.link

swarthy90 swarthy90 www.espor24.com Kullanıcı
  • Üyelik 10.08.2015
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek E Ticaret
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad M** Y**
  • Mesajlar 68
  • Beğeniler 20 / 17
  • Ticaret 1, (%100)
Hocam bi yandan forumu şişirmek istemiyorum bi yandan da bi başkası da merak eder diye burdan yazıyorum

HGS etiketi için tavisyem calıştığınız banka üzeriden almanızdır. size sarı bir etiket verecekler ilk olduğu içinde 50 lira yükleme yaparsınız k.kartı ile de bittikce üstüne takviye yapar benim gibi sürekli kullanırsanız 50 lira 1 ayda yetmez ama az kullanırım derseniz yılda 50 kullanmayan da var bi sıkıntı cıkmaz

iş bankası ve garanti bankası bildiğim için yazıyorum mobil şube de direk alabilirsiniz size posta yoluyla kart gelir şube ye giderseniz de elden teslim alırsınızı

olay ceza yememek olduğunu düşünürsek uygulama üzerinden almak sizin için daha mantıklı olacaktır.

wmaraci
reklam

Defacerkam Defacerkam WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 23.11.2015
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Öğrenen
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad Y** A**
  • Mesajlar 378
  • Beğeniler 128 / 54
  • Ticaret 1, (%100)

swarthy90 adlı üyeden alıntı

Hocam bi yandan forumu şişirmek istemiyorum bi yandan da bi başkası da merak eder diye burdan yazıyorum

HGS etiketi için tavisyem calıştığınız banka üzeriden almanızdır. size sarı bir etiket verecekler ilk olduğu içinde 50 lira yükleme yaparsınız k.kartı ile de bittikce üstüne takviye yapar benim gibi sürekli kullanırsanız 50 lira 1 ayda yetmez ama az kullanırım derseniz yılda 50 kullanmayan da var bi sıkıntı cıkmaz

iş bankası ve garanti bankası bildiğim için yazıyorum mobil şube de direk alabilirsiniz size posta yoluyla kart gelir şube ye giderseniz de elden teslim alırsınızı

olay ceza yememek olduğunu düşünürsek uygulama üzerinden almak sizin için daha mantıklı olacaktır.

uygulama derken cep uygulama değil mi ?

Sirius Sirius WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 16.09.2014
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Youtube
  • Konum ABD
  • Ad Soyad B** M**
  • Mesajlar 1332
  • Beğeniler 0 / 468
  • Ticaret 17, (%100)
Bizde farklı yerden geçtik ceza tam 2 yıl sonra faiziyle geldi neyseki çok bir şey değilmiş lakin katip etmen lazım bir unutursan cezayı zaten bilerek geç atıyorlar fena para ödersin ki sen 2 kere geçmişssin.

Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al