lostyazilim
tr.link

Tema Önerir misiniz?

13 Mesajlar 2.200 Okunma
acebozum
tr.link

Emreee Emreee Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 19.10.2011
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Bilgisayar
  • Mesajlar 564
  • Beğeniler 160 / 115
  • Ticaret 0, (%0)

bilgiliyiz adlı üyeden alıntı

Şimdi usluer her yerde gelip laf atmazsan bana sevinirim. Moderatör arkadaşın diye beni banlattın burda. Oysa laf atadan sendin. Senin temayı bi yere çekip kullanmadım ben. Senin teman internet ortamında elden ele dolaşıyor haberin yok dostum. Wp kullanan çok kişinin pcsinde arşivde var bunu bilmelisin usluer.

Ek Olarak: ücretsiz tema arıyorum.

Her yerde dolaşıyor diye kullanman şartmı(ydı)? Herkes kendine yakışanı yapar!

ücretsiz tema arıyorsan ya BURAYA yada BURAYA bakacaksın

wmaraci
reklam

isousluer isousluer Usluer Kullanıcı
  • Üyelik 05.04.2011
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Yazılım Geliştirici
  • Konum Konya
  • Ad Soyad İ** U**
  • Mesajlar 4900
  • Beğeniler 1419 / 2962
  • Ticaret 45, (%100)

bilgiliyiz adlı üyeden alıntı

Şimdi usluer her yerde gelip laf atmazsan bana sevinirim. Moderatör arkadaşın diye beni banlattın burda. Oysa laf atadan sendin. Senin temayı bi yere çekip kullanmadım ben. Senin teman internet ortamında elden ele dolaşıyor haberin yok dostum. Wp kullanan çok kişinin pcsinde arşivde var bunu bilmelisin usluer.

Biliyorum, merak etme. :) Ayrıca ben kimseyi forumdan uzaklaştırmadım. Bu forum senin sandığın gibi torpil ilişkileri ile yürümüyor. Senin forumdan uzaklaştırıldığından bile haberim yok. Allah şahit, yemin ederim.

Diyorsun ya bu tema herkeste var diye, Allah hepinizi bildiği gibi yapsın. Kesinlikle helal etmiyorum hakkımı. Zerre Allah inancı olan bir insan ne demek istediğimi anlar.

Bu arada, ben hangi yöneticiye seni uzaklaştırmasını söylemişim. İspat et, ben kendimin süresiz uzaklaştırılmasını talep edeceğim bu forumdan.

bilgiliyiz bilgiliyiz Sms Onayı Gerekli Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 03.03.2012
  • Yaş/Cinsiyet - / E
  • Meslek
  • Mesajlar 77
  • Beğeniler 5 / 8
  • Ticaret 0, (%0)
Sen etmediysen ben öyle düşündüm o zaman peki. Benim kullanmam gerekirmiydi? Hayır gerekmezdi. Neden kullandım peki? Çünkü temanın ücretli olduğunu bilmiyordum. Bi akşam bi baktım usluer bana hakkımı helal etmiyorum gibi.. mesaj attı. Bende noluyo dedim şaşırdım. Ücretli oldğundan haberim yoktu desem de inanmadı kendisi. Ondan sonra tema aramaya başladım. Ve bugün temayı değiştiricem zaten. Usluer dostum emin ol ki senden çok karşıyım emek hırsızlığına.. Birilerinin saatlerce uğraştığı şeyleri bir çırpıda ele geçirmek kadar haince ve karaktersizce bir şey olamaz!

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al