-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Makine T.
-
-
Ad Soyad
H** A**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Arkadaşlarda sizden tecrübelerinize dayanarak eleştirmenizi istiyorum, ben hep mybb kullandım mybb - vbullettin farkını sizce ?
Birde vbullettin de ücretsiz kurulabilen ? ama lisans almak istersen mi ücretli gibi bilgi alabilir miyim ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Operator
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
Vbulletin lisanssız kullanılması kesinlikle yasak. Hiç bir şekilde kullanamazsın kullansan dahi ilerki zamanlar da kapatırlar siteni, tüm emeklerinde boşa gider. O yüzden ücretsiz olarak ve alternatif olarak mybb kullanın vB gibi kullanışlıdır yakında 2.0 çıkacak o zaman tadından yenmez.
Kaliteli ve Ucuz SMM Panel www.fexmedya.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Lisans alamam diyosan vbulletinden vazgeçeceksin.Zaten 3rd w_a_rez kullansan dahi host firmanla görüşüp kapattırırlar olan sana olur.Mybb kullan
fruzgar
ProPvPServerlar
Kimlik Onayı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
SD
-
-
Ad Soyad
F** R**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
ücretsiz ise phpbb de öneririm 3.1 sürümü gayet stabil.
Ek Olarak: ücretsiz ise phpbb de öneririm 3.1 sürümü gayet stabil.
nokta
Kurumsal SEO Çözümleri
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Web/Seo/ARGE
-
-
Ad Soyad
O** C**
-
-
-
Ticaret
15, (%93)
anilkaraduman adlı üyeden alıntı
Lisans alamam diyosan vbulletinden vazgeçeceksin.Zaten 3rd w_a_rez kullansan dahi host firmanla görüşüp kapattırırlar olan sana olur.Mybb kullan
daha önce hangi vbulletin forumu bu yüzden kapandı ?
NEWS KAYITLI SOSYAL MEDYA SATIŞ SİTELERİNE ORGANİK KEYWORD ALAN ADINDAN TANITIM YAZISI
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Beyaz eşya teknisyeni
-
-
Ad Soyad
E** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Valla millet çatır çatır vbulletin kullanıyor sorun olmuyor. Sorun olacağını sanmam 3 senedir lisanssız vbulletin kullanan arkadaşlarım var. Bana göre vbulletin her zaman 1 adım öndedir ama tercih sizin.
Hıym
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Web Tasarım & C# Yazılım
-
-
Ad Soyad
M** I**
-
-
-
Ticaret
17, (%100)
Maddi Durumunuz El veriyorsa vbulletin connect alın derim
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
O** T**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
w@rez vbulletin kullanmayla site falan kapanmaz kafanızı yormayın. elin yabancısı türkiyedeki bi forumla uğraşmaz. hangisi size daha kullanışlı geliyorsa onu kullanın. mesela ben mybb'yi bir temasını çok sevdiğim için kullanıyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
M** İ**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Arkadaşlarda sizden tecrübelerinize dayanarak eleştirmenizi istiyorum, ben hep mybb kullandım mybb - vbullettin farkını sizce ?
Birde vbullettin de ücretsiz kurulabilen ? ama lisans almak istersen mi ücretli gibi bilgi alabilir miyim ?
vbulletine tonlarca para vereceğine mybb ile devam etmeni tavsiye ederim gerek yok forum için bu kadar para dökmeye 2.0 versiyonuyla beraber köklü değişiklikler bekleniyor. daha da iyi olacağını düşünüyoruz ayrıca vbulletin lisanssız kullanman sitenin kapanmasına neden olur bu yukardaki bir şey olmaz diyen arkadaşlara güvenip bu işe kalkışma vbulletin firmasının seni bulması önemli değil siteni ziyaret eden herhangi biri bu işin nasıl yapılacağını biliyorsa siteni şikayet eder onların haberi olur ve hosting firmasına bildirir kapatmak zorundadır ilgili yasalarca mybb devam et bence he para vereyim şeklim olsun diyorsan sen bilirsin :)