-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Girişimci
-
-
Ad Soyad
S** A**
-
-
-
Ticaret
102, (%100)
Arkadaşlar web sitem domain sağlayıcının edepsizliği yüzüne kilitlendi ve sitemi taşımak istiyorum, tekrar aynı sorunla karşılaşmak için,
Şimdi yeni siteye komple eski siteyi kuracam lakin; eski siteyi nasıl yeni siteye yönlendiririz için deki tüm sayfalarla beraber
örnek: eskisite.com/konu-1 adresine tıklandıgında yenisite.com/konu-1 adresine yönlendirilmeli bunu nasıl yaparız?
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Memur
-
-
Ad Soyad
Ş** G**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Sadece aynı şekilde ve aynı veritabanıyla taşıman yeterli. Başka bir işlem yapmana gerek yok.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Grafik Tasarımcı
-
-
Ad Soyad
T** Z**
-
-
-
Ticaret
41, (%100)
Hiç denemedim ama aynı veritabanı ve dosyaları yenisite'ye kurup; eski site de phpmyadmin'den wp_options tablosuna gelip site url'lerini yenisite.com olarak değiştirirseniz işe yarayacağını düşünüyorum.
hozturk
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
48 / E
-
Meslek
Pazarlama Satış işindeyim
-
-
Ad Soyad
H** Ö**
-
-
-
Ticaret
7, (%86)
Anladığım kadarı ile arkadaş domain değiştirmekten bahsediyor, dediğiniz şekilde isteği gerçekleşmez.
Ek Olarak: Eğer tek sorun domain sağlayıcınız ise , domaininizi başka bir firmaya transfer etmenizi tavsiye ederim.. Eğer bu mümkün değil ise ya da illa yeni domaine taşıyacağım diyorsanız yapmanız gereken işlemler bu linkte mevcut
https://support.google.com/webmasters/answer/93633?hl=tr