Heuristic
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Web Hacking, Exploits/Vuln.
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
297, (%99)
Üç gün içerisinde 4M düşen site gördüm ben ya :)
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Bankacı
-
-
Ad Soyad
Y** Ç**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Alexaya önem veren acemi bir saf olarak araya girip; "peki nereye bakmalıyız?" diye sorsam? :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
F** S**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Yükseliş gayet normal her sitem aynı şekilde yükseliyor 23 Günlük flash oyun sitem alexsa tr 7k dayım. Alaxsa çok şey ifade ediyor fakat kafayı takmamak lazım. Yani alexsada düşmeniz size trafik veya hit sağlamaz çoğu admin bu yüzden önemsemiyor fakat site kalitesi örneğin alexsa değeri düşük sitelerin düzgün ve düzenli bir site olduğunu ayrıca bu doğrultuda düzenli paylaşım yaptığını anlayabiliriz.
Hızlı bir şekilde düşersin 1 hafta siteden bakma aynı şekilde gidersin. Aslında alexsa sitenin ne olduğunu özetliyor. Yani şu şekilde alexsa yorumlarınızda canımı sıkıyor o çok ayrı konu.
-
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Freelance
-
-
Ad Soyad
E** Y**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Aslında Alexa bana göre site değerini ölçme vb konularda hala hatırı sayılır bir yeri var hocam. Tabi ki siteyi Alexa'ya göre değerlendirin demiyorum ancak yine de genel bir fikir edinme açısından birçoğumuza yardımcı oluyor. Sadece algoritmanın biraz düzenlenmesi gerekiyor. Aşırı hassas ve sıralamaların her gün oynaması o yüzden bugün 2 ziyaretçi fazla girdiyse sıralama direk olarak yükseliyor. Güncellemeleri en azından ayda bir olacak şekilde düzenlemeleri lazım. Onun dışında siteniz muhtemelen daha önce kullanılmış bir sitedir o yüzden 23 milyondan 5 milyona düşmüşsünüzdür. Yoksa Alexa'nın sıfır bir siteyi analiz edip sıralamaya sokması en az 1 haftayı buluyor.
Kişisel Blog - http://ekyildiz.co
27207
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Alexa Toolbar kurup arkadaşlarına değerlendirme yaptırtığın zaman fırlıyordu hemen site eskiden. Şuan aynı sistem varmı bilmiyorum. Yani tamamen güvensiz ve birşey ifade etmeyen bir site.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Yatırımcı
-
-
Ad Soyad
T** L**
-
-
-
Ticaret
51, (%100)
Alexayı beğenmeyen arkadaşlar, yakında hepiniz ağlayacaksınız ;) Yabancı Webmaster forumlarından sürekli bilgi edinen arkadaşlar belki biliyor. Alexa düşmanlığınız yüzünden detayları ve şimdiden yapmanız gerekenleri asla paylaşmayacağım. İlk cümlemde dediğim gibi, yakında...
3 kişi bu mesajı beğendi.
[Firma Rehberlerine Ekleme Hizmeti] TAM 500 Rehber!
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
mühendis
-
-
Ad Soyad
A** Ö**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Hocam zaten artık farklı ıp lerden hit basan programlar ver örneğin hitter programı analytics e bakıyorsun günlük 10000 kişi girmiş görünüyor farklı yerlerden ama tamamen yalan bot yani yalan dolan olmaya başladı bu işler artık reklam verirken alexaya bakmamak lazım sitelerde ticaretlerinde hitim yanında anahtar kelimelerini hacimlerini ve google yandex sıralamalarını vermeleri lazım en sağlıklısı bu görünüyor şu anda gözümde
Satılık Domain
wmaraci.com/forum/domain-satisi/satilik-com-uzantili-degerli-domainler-370952.html
cihaneken
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Elektrik Teknisyeni
-
-
Ad Soyad
C** E**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Alexa mı kaldı arkadaş hangi tarihte yaşıyorsunuz.