Posta kutunuz dolu.
site için size ödeme yapıldı ancak sitede 1 ay kaldı. tüm skype yazışmaları ve maileşmeler elimde mevcut.
link uzun bir süre site de kaldı demek çok kolay ama siteyi ben linki aldıktan bir ay sonra kapattınız ve benim sizden 5 aylık alacağım var.
bende tüm mailler var. 4 martta linki almışız 5 nisanda site kapanmış.umutcan.guner@gmail.com mail adresinden gelen tüm mailler var bende.maillerde iade yapılacağını da yazmışsınız.
şimdi bir de ticaret etiğinden bahsediyosunuz :) 1 senedir ödemeyi yapmayan telefonlara çıkmayan ödeyeceğşm diyip ödemeyen adam bana ticaret etiğinden bahsediyor.
Kusura bakmayın skype değiştirip böyle sütten çıkma akkaşık ağzıyla forumlara yazmakla olmuyor bu işler. Ya benim ödememi yapın yada her konunuza bu yaptığınız şeyi anlatacağım bundan emin olun. kaldıki ev telefonu cep telefonu vs olmasına rağmen sizi aramak istemiyorum.
sonuç olarak 300 tllik bir ödeme almam gerekiyor bu ödemeyi ne zaman yapacaksınız?
bir de evet moderatörler bu konuyla ilgilensinler lütfen ve bu arkadaşın ticaret geçmişini gözler önüne serdiğimden dolayı diğer alışveriş yapacak arkadaşlar da arkadaşı tanısın.
bu arada isteyen olursa tüm yazışamaları herşeyi yayınlayabilirim
nactumu