-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
e-ticaret yöneticisi
-
-
Ad Soyad
M** T**
-
-
-
Ticaret
41, (%100)
Dmoz kadar gereksiz ve amaçsız bir dizin yok . 2 adet sitem ekliydi hiç bir yararını görmedim . Ancak backlink gibi işinize yarar
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
-
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
39, (%97)
Shiftdelete Türkiye'nin köklü siteleri arasında bulunuyor. Bu durum her ne kadar biraz abartılmış olarak gözükse de garip gelmiyor.
3-4 haftada bir dmoz başvurusu yapmanız bir şey değiştirmez. Dmoz başvuruları ortalama 6 aya kadar sürebiliyor. (dmoz editörü tarafından bilgi verildi)
İnternetten dmoz'a başvururken dikkat edilmesi gereken kaynakları inceleyin. Yazılarınız, marka imajınız, siteniz ve başvurunuz kaliteli olsun.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Valla yararı varmı yok mu bilmiyorum ama herkes dmoz peşinde olduğuna göre illa bi yararı vardır
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Allah biliyorki şu mübarek ayda yalan değil bundan yıllar önce sitemin başvurusunun onaylanması için 50 TL para istemişti o gün bu gündür hiç bir sitemi kayıt için uğraşmadım eskisi kadar önemli olduğunuda sanmıyorum
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
H** A**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
hocam ben 7 aydır uğraşıyorum ama adamlar geri dönüş bile yapmıyor :) biraz paranın ucunu göstersen sitene bakmadan onay verirler ;) artık uğraşmıyorum dmoz kaydı için bence sizde uğraşmayın sitenizle ilgilenin üst sıralara çıkmak için çaba gösterin
cihaneken
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Elektrik Teknisyeni
-
-
Ad Soyad
C** E**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Dmoz tamamen o kategorinin editörünün insafına bağlı birşey. Kimse ona gidipde bu siteyi neden ekledin bunu neden eklemedin diye hesap sormuyor. Dmoz editörleri bile kendi aralarında yine insafa kalmış durumda, yani her editör her kategoriyi yönetemiyor o nedenle dmozda editörde olsanız başka bir kategoriye site ekleyebilmek için yine o kategorinin editörüne kalmış durumdasınız. Birde editörlerin 2-3 ayda bir panele girmesi gibi bir durum söz konusu.
Dmaz kaydınız olsa iyi olur tabiki ama olmuyorsa da zorlamayın. Vikipedi kaydı oluşturmaya çalışın o daha faydalı ve prestijli.
-
-
Yaş/Cinsiyet
45 / E
-
Meslek
bilgisayar mühendisi
-
-
Ad Soyad
M** E**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
valla büyük saçmalık . O yüzden uğraşmayın .
Ozi
.
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Devoloper
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
50, (%100)
Kedi ulaşamadığı ciğere mundar dermiş. O gerçekten siteleri güzel olan arkadaşlar sanmayın siteniz eksikliğinden eklenmiyor, ekleyemeye yetkili editör yok, yetkisi olanlarında dünya kadar isteği var. Siz yılmayın bir editör elbet kontrol edecek.