-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
front-end developer
-
-
Ad Soyad
M** D**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
İsa adlı üyeden alıntı
Inchredible pek çözemedim henüz oyunu. Daha keşfedemediğim özellikler vardır tabii. Şimdi steam'in yavaş açılması sorunuyla uğraşıyorum. Tıkladıktan sonra 15-20 sn bekletiyor.
dust 2 girmezsen ve derecen mg 1 bile olsa türkle karşılaşma ihtimalin çok az gelsede olgun oluyorlar
"En çok inandığımız şeyler, en az bildiklerimizdir."
- M.D. Montaigne.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Community Manager
-
-
Ad Soyad
E** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bizden daha beterlerinin olduğunu düşünürsek... Oyun dünyasının başına bela olan iki ırk var böyle biri Ruslar diğeri de biz :)
52282
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
13, (%100)
Gecen turkler vs yabancilar yaptik kazandik. Bazen iyilerde denk geliyor.
fenomeno
Herşey Yolunda ...
Kimlik Onayı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
WordPress Güvenlik , SEO
-
-
Ad Soyad
O** K**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
[QUOTE="darkthepro"]aile planlaması şart[/QUOTE]
Videoları yapanın küçük bir çocuk olmadığını biliyorsunuz umarım ?
Bu arada konuya da yorum olarak benim için oyunu bitirdikten sonra hile kullanmak eğlenceli olabiliyor.Hileyi kullanabileceğin maplar veya modları daha zevkli halde oynayabiliyorsun fakat tabi online oyunlarda iş böyle değil. Fazla online oynamadığım için sadece league of legends kullanıyorum ondada şuana kadar 1-2 hile gördüm anında fixlendi daha hile kullanan olmadı.
Türkiyedeki oyuncuların mantığı zaten yedirememekten geliyor. Küçük bir atışma ile kaybedince hemen hile araştırmaya geçiyor iş ve sonunda o hileyi türk sitelerinden veya yabancı sitelerinden bulabiliyor ve oyuna girip karşısında ki kişiyi kolayca yenebiliyor.
Hatırladığım kadarıyla böyle bir söz vardı : Adamlar 1 yılda oyun yapıyor , Türkler 10 dakikada hilesini yapıyor.
Gerçekten güzel oturan bir söz olmuş :D
AzX66
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** B**
-
-
-
Ticaret
14, (%100)
dün Heroes and Generals oynuyordum ww2 oyunu zırhlı araca 6 kişiyi bindirdim gidiyoruz düşman tankını aracı tek atışta patlattı göremedim özür dilerim yazdım ölen 6 kişiden biri küfür etti ve eden kişi Türk çıktı :(