lostyazilim
tr.link

Blogger'a eklediğim adsense reklamları gözükmüyor?

4 Mesajlar 1.663 Okunma
acebozum
tr.link

soydan1905 soydan1905 Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 14.06.2016
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek ögrenci
  • Konum Hatay
  • Ad Soyad M** S**
  • Mesajlar 12
  • Beğeniler 1 / 1
  • Ticaret 0, (%0)
Google adsense reklamlarım gözükmüyor, kodları yerleştirdim, bloğuma Adsense reklam ekledim ama görünmüyor.Biliyorum beklemem lazım ama 2 gün geçti bir gelişme yok halen.ben bakıyorum youtube adam kodu ekliyor tak reklam çıkıyor.Kafayı yedirtecek artık 1 haftadır araştıyorum ama bulamadım.Ne yapmam lazım bunu halletmem lazım yardım lütfen

wmaraci
reklam

imsimsiz imsimsiz WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 29.06.2015
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek serbest
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad Y** A**
  • Mesajlar 593
  • Beğeniler 126 / 115
  • Ticaret 1, (%100)
Hocam eskiden bahsettiğiniz gibi tak koy çalıştırdı ancak sistem değişti. Youtube üzerinden alınan adsense hesapları normal web sitelerinde ve bloglarda çalışmıyor. Bunun için adsense üzerinden tekrar site onayı almanız gerekmektedir.

Blogger Sorunlarınıza Çözüm Üretilir.

soydan1905 soydan1905 Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 14.06.2016
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek ögrenci
  • Konum Hatay
  • Ad Soyad M** S**
  • Mesajlar 12
  • Beğeniler 1 / 1
  • Ticaret 0, (%0)

imsimsiz adlı üyeden alıntı

Hocam eskiden bahsettiğiniz gibi tak koy çalıştırdı ancak sistem değişti. Youtube üzerinden alınan adsense hesapları normal web sitelerinde ve bloglarda çalışmıyor. Bunun için adsense üzerinden tekrar site onayı almanız gerekmektedir.

yani eski blogumu unutup yeni blog açıp kazançlar sekmesinden adsense başvurusu yapmam gerekiyor galiba.çünkü bundada adsense reklamı için ordan yaptım ama youtube adsense mailimi göstermiştim.

imsimsiz imsimsiz WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 29.06.2015
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek serbest
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad Y** A**
  • Mesajlar 593
  • Beğeniler 126 / 115
  • Ticaret 1, (%100)
yeni blogu unutmaya gerek yok yeni domaine yönlendirebilirsiniz var olan adsense hesabınıza yeni domaini ekler ve 2. onay sürecine girersiniz onay alırsa adsense hesabını tüm .com .net gibi sitelerde kullanabilirsiniz. Öbür türlü adsense hesabını blogspot üzerinden alırsanız hesabı .com .net gibi sitelerde kullanamazsınız tekrar bir onay süreci ister bu da iki işlem ve iki ayrı onay süreci demek.
FurkanBaran

kişi bu mesajı beğendi.

Blogger Sorunlarınıza Çözüm Üretilir.
wmaraci
wmaraci
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al