-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Ticaret
-
-
Ad Soyad
S** E**
-
-
-
Ticaret
249, (%100)
Merhaba Hamza,
Blogun hayırlı olsun, tema ve Logo seçimin çok hoş ama siyah artık kullanılmayan ayrıca ziyaretcilere hitap eden bir renk değildir. Eksik yanlarından bir tanesi de içeriklerin, tanıtım yapmak için henüz erken olduğunu dusunuyorum. Neden dersen eğer, bloguna giriş yaptığımız da ilgimizi çekecek bir şeylerin olması gerek, adımlarını bu yonde atmalısın.
İlk zamanlarda hemen seo düşüncesi taşıma yeni bloglar için en iyi seo stratejisi bol özgün uzun iceriklerdir. İçeriği klasik olarak ekleme süsleyerek ekle mesela bir okur için en kolay ve keyif alabileceği bir görüntü olsun. :)
Benim düşüncelerim bü kadar :)
Serkan ERGÜN - Her şeyi denerim; ama yapabildiklerimi yaparım.
Ozi
.
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Devoloper
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
50, (%100)
Sana tavsiyem siyah tonlamalı temalar kullanmaman. Film sitesi dışında gitmediğini belirtmek isterim sadece size değil herkese. Kişisel blogda kişisel yorumlar mutlaka olmalı, bir siteyi filmi ne bileyim kitabı tanıtırken başkasıyla konuşuyormuşcasına yazarsanız ilgi olur.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
e-ticaret yöneticisi
-
-
Ad Soyad
M** T**
-
-
-
Ticaret
41, (%100)
Merhabalar;
eğer bir blog dan bahsediyorsak lütfen makale içeriklerine dikkat edin. Blog dediğiniz daha çok kişisel ön görüş ve bilgi amacıyla yazılmaktadır. Siz daha çok haber niteliği taşıyan makaleler paylaşıyorsunuz. Günümüzde maalesef blog adı altında bu hataları yapan çok kişi bulunuyor.
Blog bir haber yayın sitesi değil , kişisel görüşlerinizi paylaştığınız bir site olmalıdır.