lostyazilim
tr.link

Satılık çok güzel domainli ilan sitelerim

3 Mesajlar 735 Okunma
lstbozum
tr.link

Fatma Fatma WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 24.02.2015
  • Yaş/Cinsiyet 46 / K
  • Meslek Anne
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad F** B**
  • Mesajlar 1499
  • Beğeniler 413 / 412
  • Ticaret 12, (%100)
Konuyu allayıp pullamasını bilmiyorum tek yapacağım sitenin linkini atıyorum araştırma yaparsanız değerlerini öğrenebilir teklif verebilirsiniz,domainlerin bir 5 yıl biri 10 yıl kadar geriye geçmişi vardır bana geçince sıfırlandı ,scriptleri teknodizayn dan domaine lisanslı aldım ,siteleri satma sebebim ;reklam ajansım vardı müşterilerimden reklam almak için kurmuştum ama işyerini kapattım artık evden e ticaret işleriyle uğraşmak istiyorum ayrıca alan adlarından gelen sahte tekliflerden bıktım, geçenlerde 3000 tl bile teklif verildi ödeme aşamasına gelince ortadan kayboluyorlar kısacası artık bunaldım makul bir teklif veren olursa siteleri elimden çıkarmak istiyorum buyrun site linkleri
magazacilar(.com)
alsatpazar(.com)

wmaraci
reklam

TurkaWeb TurkaWeb Bilmediğim Birşey Söyle Kullanıcı
  • Üyelik 26.06.2014
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Ticaret Erbabı
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad H** C**
  • Mesajlar 197
  • Beğeniler 3 / 48
  • Ticaret 7, (%100)
Uyulması Gereken Şablon:

Site Adresi: Satmak istediğiniz site adresi. Özel ise Ö.M. yoluyla site adresini verebilirsiniz.
İstenilen Fiyat: Websitesi için istenilen fiyat. Eğer açık arttırmaysa başlangıç fiyatı.
Sitenin Aylık Getirisi: Satmak istediğiniz sitenin aylık getirisi.
Sitenin Kategorisi: Site içeriği nedir? Hangi kategoride yer alıyor bilgi veriniz.
Günlük Tekil Hit Sayısı: Sitenin günlük tekil hit sayısı nedir. Kaynak için link veriniz.
Site Analiz Bilgileri: Wmaracı site analiz kontrol linki. Sitenin pagerank, google index, alexa gibi değerlerini göstermek için zorunludur. Oluşturmak için site analiz bölümünden alan adını sorgulayıp, alt kısımdaki kolay erişim linkinide konuya ekleyiniz. (Örn: http://wmaraci.com/site-analizi/wmaraci.com)
Satışa Hosting Dahilmi?: Site satışına hosting dahilmidir? Dahilse hosting bilgileri ile birlikte yazınız.
Banlı Olduğu Sponsor: Sitenin banlı olduğu sponsor varmı? Varsa yazınız.
Banlı Olduğu Arama Motoru: Sitenin banlı olduğu arama motoru varmı? Varsa yazınız.
Kullanılan Lisans Satışa Dahilmi: Eğer siteyi kullandığınız lisans ile birlikte satıyorsanız belirtiniz.
Özel Notlar: Yine varsa eğer sitenin olumlu, olumsuz yönlerini yazınız.

dikkate alırsanız ..
Fatma

kişi bu mesajı beğendi.

Fatma Fatma WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 24.02.2015
  • Yaş/Cinsiyet 46 / K
  • Meslek Anne
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad F** B**
  • Mesajlar 1499
  • Beğeniler 413 / 412
  • Ticaret 12, (%100)