-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Bilgisayar Programcısı / Blogger
-
-
Ad Soyad
Ö** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
benimde aradığım bir özellik yorumları bekliyorum
1 kişi bu mesajı beğendi.
Teknoloji ve Otomobil Editörü
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
Y** C**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
bildiğim kadarıyla bir eklentisi yok ama bu özelliği içerin çok tema var eğer temaya bağlı değilseniz diğer temalara göz atabilirsiniz
Yapım aşamasında..
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Elektrik teknikeri
-
-
Ad Soyad
E** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
helal hocam tamda bu konuyu araştırmak için foruma girmiştim googlda nasıl aratırsam aratayım karşıma çıkmadı forumda soracaktım ki bu konuyla karşılaştım takipteyim umarım güzel bir eklenti vardır yada bu konuda uzman arkadaşlar yapabilirler inşallah seo açısından çok faydalı olacağını düşünüyorum ziyaretçilerin sayfada kalma süresini uzatacağı gibi ziyarerçilerin farkında olmadan da olsa sayfa içerisinde farklı linkleri ziyaret etmesi google tarafından hoş karşılanacaktır diye düşünüyorum
27207
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Bu bildiğimiz Ajax ile kolayca yapılıyor. Konuda uzmansanız Wordpress Rest Apı 2 diye aratın ve orada Wordpress ile ilgili tüm bilgilerin JSON olarak nasıl çekileceği anlatılıyor.
Ama en kolay yolu şudur:
Jetpack eklentisi kurulur. Infinite Scroll özelliği etkinleştirilir.
Bildiğimiz Benzer Yazılar olayı vardırya işte onu Infinite Scroll ile çektirirsiniz olur.
Herşeyi de anlatamam ama Google'de bunu aratın Infinite Scroll nasıl çalışır öğrenirsiniz:
"how to add infinite scroll to wordpress"
100 tane benzer yazı gösterilmesini sağlarsınız. Kaydırdıkça görünür.
Ek Olarak: Ajax bilmeyenler Bootstrap Tabs ile de yapabilir.
How to integrate Ajax on load to Bootstrap tabs diye aratırsanız Bootstrap içindeki bütünleşik Ajax fonksiyonunu da çalıştırabilirsiniz.