ErenKeskin
Girişimci, Front-end Developer
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Elektrik-Elektronik Mühendisi
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Ben 5-6 kere girmiştim foruma baktım bişe indirmek için üyelik isteniyo sinir olmuştum.Sonra arkadaşın birisi benim site için Ahmet Orhan'ın temasını çalmaya çalıştı. Ahmet abi'de
bunu görünce sağolsun beni rezil etti :) Bende ondan özür dilemek için üye oldum :)
herenkeskin.com - Elektrik ve Elektronik Mühendisi - Gömülü Sistemler üzerine çalışıyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
Ticaret
, (%)
ilk gün benim için 2 farklı şey olmuştu ilk defa paralı bir site kurdum ve wmaracına üye oldum aile ortamını görünce diğer forumları unuttum :D
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Güvenlik Ekipmanları
-
-
Ad Soyad
Ö** B**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
1 Yılı Geçti Yahu. :)
Site Analiz Aracını Kullanıyordum. Forum Bölümü Gördüm Daldım İçeri Çıkamadım :)
MaxTeknoloji.Net - Bozkurt.Net.TR
Psycho
<--! Am I Psycho? -->
Yönetici
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Emekçi
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Wmaracı bir şey indirmek için hiç bir zaman üyelik istemedi. Sen hangi foruma girdin de orayı wmaracı sandın :D
Hatalıysam telefon etme, idare et (?)
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci :)
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Bir sitenin footerinde logoyu gördüm,tıkladım site sorgulamaları bölümmü hoşuma gitti ,forumu bilmiyordum ama sorgulama kullanıyordum birgün sorgulama yaparken forumu keşfettim üye oldum :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Para Yer
-
-
Ad Soyad
O** B**
-
-
-
Ticaret
25, (%96)
ben çok önceden biliyordum bu siteyide forum değildi diye hatırlıyordum o zaman sayac kodlarını felan veriyorlardı sitede sonra bi baktım forum olmus üye oldum :D
Modern ve Gelişmiş İddaa Tahmin Uygulaması Satışta !!!!
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Tamsurum.net
-
-
Ad Soyad
F** S**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Google amcamlarda link takası için cebelleşiyordum. Rastgele wmaraci'ni buldum iyiki bulmuşum ama mail çok uğraştırmıştı ( Benden kaynaklı ) :D
Batuhan
Kendine webmaster
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
B** B**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Daha hiçbir sitem yoktu, sadece elimde 1 domain vardı. Zaten uzun zamandır teknoloji/web forumu arayışı içindeydim. *** hep kulağıma çalınırdı ancak davetiye istemesinden ve dağınıklığından dolayı oradan vazgeçtim. Sonra WP için bir şeyler bakınıyordum (eklenti vs.), bir süre sonra bidüşün, daha sonra da sorbize'yi buldum. Sonra oradaki bir konudan hoop buraya.
İlk 3 gün domain için maili ayarlamaya çalıştım, sonra biraz dolaştımda.... çok yararlı ve faydalı buldum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Front-End Developer
-
-
Ad Soyad
T** Ç**
-
-
-
Ticaret
46, (%100)
Ben Wm Aracını kullanıyordum.Sorgulama fln yapıyordum.Forumada üye olayım dedim oldum konular açtım yardım için baktım sıcak bir aile içerisindeyim ve halen buradayım.5-6 arkadaşımıda foruma üye ettirdim hatta :)
Allah ayırmasın...