lostyazilim
tr.link

Yemek Sepeti'ne 427.977 TL Ceza!

18 Mesajlar 2.864 Okunma
lstbozum
tr.link

724SATINALCOM 724SATINALCOM WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 28.05.2016
  • Yaş/Cinsiyet 45 / E
  • Meslek ticaret
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad M** Y**
  • Mesajlar 458
  • Beğeniler 43 / 94
  • Ticaret 0, (%0)
benim merak ettiğim yüksek fiyata satılan yemeksepeti olsun gittigidiyor olsun ve diğerlerinin kurucuları hepsi yazılımcı mı? kendileri mi yapıyorlar bu yazılımları

enucuzmagaza.biz
amway.com.tr/user/enucuzmagaza/invite=yes
shop.flptr.com
Trendium.Moda
wmaraci
reklam

ZirveSEO ZirveSEO Kurumsal SEO Hizmetleri Kullanıcı
  • Üyelik 29.10.2015
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Technical Algorithm Engineer
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** A**
  • Mesajlar 160
  • Beğeniler 104 / 28
  • Ticaret 51, (%100)

aslanates adlı üyeden alıntı

Her şey siyaset ve çoğu kişi de haberi yokmuş gibi davranıyor. Çelişki asıl burada. Kamu için bir yönetmelik çıkıyor ve tasarruflu "şu model ampul" kullanılacak. Bir de bakıyorsunuz ki unakıtan çocukları bir ay önce yüklü miktarda ithal etmiş "şu model ampul"den..

Bunun gibi binlerce durum söz konusu maalesef.

Türkiye'de siyaset her şeyin önündedir. Kim ne derse desin. Akademisyenler protokolde siyasilerden geride kalırlar. Ve hangi parti geldiyse hep aynıdır. Günümüzde ise bazı firmaların vergi borçları tık diye silinmişken bazıları da bu örnekteki gibi cezalarına ceza katıyorlar.

Çok güzel bir yazı olmuş gerçekten, imzâda çok hoş ayrıca :)

ufukozdemir ufukozdemir Biraz Vicdan Kullanıcı
  • Üyelik 04.09.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek .
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad U** Ö**
  • Mesajlar 385
  • Beğeniler 72 / 160
  • Ticaret 17, (%100)

724SATINALCOM adlı üyeden alıntı

benim merak ettiğim yüksek fiyata satılan yemeksepeti olsun gittigidiyor olsun ve diğerlerinin kurucuları hepsi yazılımcı mı? kendileri mi yapıyorlar bu yazılımları

Webrazzi youtube kanalından yemeksepetinin ofisine bakabilirsin , gittigidiyor varmıydı bilmiyorum :)

ismail03 ismail03 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 28.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Ameliyathane Hemşiresi
  • Konum Afyon
  • Ad Soyad I** Ç**
  • Mesajlar 2633
  • Beğeniler 344 / 487
  • Ticaret 12, (%100)

cthax adlı üyeden alıntı

Evet, yemek sepetinin güçlü alternatifi doğacak hazırlanın

altunoren adlı üyeden alıntı

helalyemeksepeti çıkarsa şaşırmam. yemin ederim ki şaşırmam :D

Herşeyin altında bi çapan oğlu aramayı bıraksak Paypal kapandı diye bunada aynısı olcak değil ki karar bence gayet yerinde sektörde sadece ben varım dersen ve işyerini sadece benim ürünümü kullanacaksın dersen haktır.

wmaraci
wmaraci

cthax cthax @emileyt.vanlife Kullanıcı
  • Üyelik 18.11.2014
  • Yaş/Cinsiyet 42 / E
  • Meslek Freelancer
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad C** K**
  • Mesajlar 3486
  • Beğeniler 1222 / 1221
  • Ticaret 130, (%100)
ismail03
Sizce bu sadece kapanan paypal ile alakalı bir durum mu? oraya sadece Paypal'ı örnek vererek kısa bir özet yazdığım için mi?
Herşeyin altında bir çapan oğlu aramak mı bu ülkenin maalesef kaderi olmuş durumda. birkaç örnek (İzmirdeyim)

Kapananan başkent hastanesi / para sayan medical hastanesi (kavşağı ileride idi diye kavşağı bile öne aldılar)

Kapanan televizyon kanalları / yerine izlediğimiz fotokopi makinesinden çıkma haberler.
Ters düşesiye kadar sevilenlerin ters düştüklerinde itilmesi.

Yıllarca beklediğimiz, bir türlü bitmeyen metronun iktidarın izmir sevdasından çabucak bitirlmesi

İnanın politik bir konuya değinmek istemiyorum. Fakat; bu Ülkede maalesef işleyen bir sisteme sekte vuruluyorsa bırakın da ardında birşey arayalım.

• Üyelik 28.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Konum Afyon
  • Ad Soyad I** Ç**
  • Mesajlar 2633
  • Beğeniler 344 / 487
  • Ticaret 12, (%100)

cthax adlı üyeden alıntı

ismail03
Sizce bu sadece kapanan paypal ile alakalı bir durum mu? oraya sadece Paypal'ı örnek vererek kısa bir özet yazdığım için mi?
Herşeyin altında bir çapan oğlu aramak mı bu ülkenin maalesef kaderi olmuş durumda. birkaç örnek (İzmirdeyim)

Kapananan başkent hastanesi / para sayan medical hastanesi (kavşağı ileride idi diye kavşağı bile öne aldılar)

Kapanan televizyon kanalları / yerine izlediğimiz fotokopi makinesinden çıkma haberler.
Ters düşesiye kadar sevilenlerin ters düştüklerinde itilmesi.

Yıllarca beklediğimiz, bir türlü bitmeyen metronun iktidarın izmir sevdasından çabucak bitirlmesi

İnanın politik bir konuya değinmek istemiyorum. Fakat; bu Ülkede maalesef işleyen bir sisteme sekte vuruluyorsa bırakın da ardında birşey arayalım.

->Emin olun herşeyi biliyorum şu aklınızdan geçmesin Akp veya hükümeti savunuyor öyle bi amacım yok sadece olaya tek taraflı bakmayı sevmiyorum.Elimde okuduğum kitap "Kuşadası limanı İhalesi -Binalinin puslu limanı" en güzel örnektir
->İzmir Üniversitesi Medicalpark hastanesinde yakınımı muayene ettirdim durumu çok iyi biliyorum
->Kapanan kanallar konusunda aynı görüşte değilim özellikle STV,Bugün ülkesine karşı haddini aşmıştı
->Sanırım Fetö den bahsediyoruz o olay çok çok karışık beyler birbirinin istediğini yapmadılar :) ve bi anda Fetullah GÜLEN gerçek yüzünü gösterdiler.
->Sadece metro değil hocam Antalya son seçimlerde AKP çıktığı için daha fazla yatırım aldı Aksuya kadar tramvay geldi yollar vasattı ambulansta hasta sevk ederken çukura girmesin diye şoförlerimiz uğraş veriyordu

bunları uzatırız ama bu konuyu hükümete bağlamanın anlamı yok hatta aslında takdir etmeliyiz çünkü aramızdan biri yine Yemeksepeti gibi bi proje çıkarabilir ve bunun önü açılır
cthax

kişi bu mesajı beğendi.

cthax cthax @emileyt.vanlife Kullanıcı
  • Üyelik 18.11.2014
  • Yaş/Cinsiyet 42 / E
  • Meslek Freelancer
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad C** K**
  • Mesajlar 3486
  • Beğeniler 1222 / 1221
  • Ticaret 130, (%100)
ismail03 Tamen haklısınız amama o biri; başarılı ve gerçektenhak eden bir "biri" değil; "birisi" olacak ben buna üzülüyorum

• Üyelik 28.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Konum Afyon
  • Ad Soyad I** Ç**
  • Mesajlar 2633
  • Beğeniler 344 / 487
  • Ticaret 12, (%100)

cthax adlı üyeden alıntı

ismail03 Tamen haklısınız ama o biri; başarılı ve gerçektenhak eden bir "biri" değil; "birisi" olacak ben buna üzülüyorum

emin olun o projede çıkmaz bi bakın foruma ben dahil kimin orjinal fikri var ?
Blog aç ,Forum kur ,Sosyal mediya? başka farklı bişi yapan ? yok sorun bu ve en çok üzen şey böyle bu ülkeden çıkan projelerin satılması ve yenisi için çalışılmaması
Örneklerle
->Digitürk Satıldı(Çukurova holding Başkanı Mehmet Emin Karamehmet Banka girişimi başarısızlığının kanıtıdır Kayyum atandı Katarlı bi firmaya gitti{öyle biliyorum})
-> Yemeksepeti Satıldı(Yazık oldu)
-> Türkcell %30 Türk (Ziraat Bankası Hisseleri hariç O ne kadar bilmiyorum)
-> Avea Satıldı (Bu konuda tam fikrim yok kimi TT gibi 25 yıl sonra devlete geçecek diyor kimisi satıldı )

Günlük yaşam
-> Kent Şekerleme Satıldı (Türkiye'nin En geniş Şeker ve sakız üreticisi )
-> Ak Gıda Satıldı (Bünyesinde Golf,İçim gibi Ülker markası haricinde bi kalite imajı bırakan markalar)
-> Peyman Satıldı(Nutz satın almasıyla Kendini duyurdu-Esas Holding başarısızlığıdır-Medline Hastaneler grubundada satışlar ve küçültmeler yapmakta)
cthax

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al