cthax adlı üyeden alıntı
ismail03 Sizce bu sadece kapanan paypal ile alakalı bir durum mu? oraya sadece Paypal'ı örnek vererek kısa bir özet yazdığım için mi?
Herşeyin altında bir çapan oğlu aramak mı bu ülkenin maalesef kaderi olmuş durumda. birkaç örnek (İzmirdeyim)
Kapananan başkent hastanesi / para sayan medical hastanesi (kavşağı ileride idi diye kavşağı bile öne aldılar)
Kapanan televizyon kanalları / yerine izlediğimiz fotokopi makinesinden çıkma haberler.
Ters düşesiye kadar sevilenlerin ters düştüklerinde itilmesi.
Yıllarca beklediğimiz, bir türlü bitmeyen metronun iktidarın izmir sevdasından çabucak bitirlmesi
İnanın politik bir konuya değinmek istemiyorum. Fakat; bu Ülkede maalesef işleyen bir sisteme sekte vuruluyorsa bırakın da ardında birşey arayalım.
->Emin olun herşeyi biliyorum şu aklınızdan geçmesin Akp veya hükümeti savunuyor öyle bi amacım yok sadece olaya tek taraflı bakmayı sevmiyorum.Elimde okuduğum kitap "Kuşadası limanı İhalesi -Binalinin puslu limanı" en güzel örnektir
->İzmir Üniversitesi Medicalpark hastanesinde yakınımı muayene ettirdim durumu çok iyi biliyorum
->Kapanan kanallar konusunda aynı görüşte değilim özellikle STV,Bugün ülkesine karşı haddini aşmıştı
->Sanırım Fetö den bahsediyoruz o olay çok çok karışık beyler birbirinin istediğini yapmadılar :) ve bi anda Fetullah GÜLEN gerçek yüzünü gösterdiler.
->Sadece metro değil hocam Antalya son seçimlerde AKP çıktığı için daha fazla yatırım aldı Aksuya kadar tramvay geldi yollar vasattı ambulansta hasta sevk ederken çukura girmesin diye şoförlerimiz uğraş veriyordu
bunları uzatırız ama bu konuyu hükümete bağlamanın anlamı yok hatta aslında takdir etmeliyiz çünkü aramızdan biri yine Yemeksepeti gibi bi proje çıkarabilir ve bunun önü açılır