lostyazilim

Farklı Projeler için Kullanılabilecek Kaliteli ve Yaşlı Domainler

7 Mesajlar 1.165 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

Mystrandel Mystrandel WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 17.03.2016
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek Genel Yayın Yönetmeni
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad C** Ç**
  • Mesajlar 10
  • Beğeniler 0 / 0
  • Ticaret 0, (%0)
Aşağıda yer alan alan adları teklif usulü satılacaktır. Hangi alan adı için ne kadarlık bir teklif yaptığınızı özel mesaj yoluyla tarafıma bildirirseniz, olumlu veya olumsuz bir geri dönüş yaparım. "Bu alan adı için ne kadar düşünüyorsun?", "Bu alan adı için kafanızdaki fiyat nedir?", "Bu alan adını en son kaça bırakırsın?" gibi özel mesajların hiçbirine cevap vermeyi düşünmüyorum. Yalnızca ciddi alıcılar, teklifleriyle birlikte özel mesaj atarlarsa sevinirim.

wmaraci
reklam

nokta nokta Kurumsal SEO Çözümleri Kullanıcı
  • Üyelik 14.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 40 / E
  • Meslek Web/Seo/ARGE
  • Konum Hatay
  • Ad Soyad O** C**
  • Mesajlar 2585
  • Beğeniler 758 / 758
  • Ticaret 15, (%93)
hayırlı satışlar dilerim, yalnız birşey merak ettim neden hepsi namecheap ve name.com da ? cok mu ucuz oradaki domainler

NEWS KAYITLI SOSYAL MEDYA SATIŞ SİTELERİNE ORGANİK KEYWORD ALAN ADINDAN TANITIM YAZISI

• Üyelik 17.03.2016
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad C** Ç**
  • Mesajlar 10
  • Beğeniler 0 / 0
  • Ticaret 0, (%0)
Name.com'u servisinden memnun olduğum için kullanıyorum ama son zamanlarda fiyatları normalin üstünde. Hem Namecheap hem de Name.com üzerinde kupon kodlarıyla .com uzantılı alan adlarını ortalama 10 dolara kayıt edebiliyor veya yenileyebiliyorsun.

parababasi parababasi WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 22.03.2016
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek SEO Genius
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad C** T**
  • Mesajlar 206
  • Beğeniler 16 / 74
  • Ticaret 23, (%100)
hayırlı satışlar. merak ettiğim bir konu var, domain kayıt edenlerin psikolojisini merak ediyorum. çok değerli olmayan bu kadar domaini niye kaydettiniz? aklınızda ne vardı?

filmizleindir.com güzel domain mesela, proje yapmak için kullanılır, yatırım yapmak için kullanılır, bu tür domainler kaydedilebilir ama ne bileyim "dokundurduk.com, sorcam.com, izlegec.com vs" gibi domainlerin niye kayıt edildiğini gerçekten merak ediyorum. size bu domainler değerli gibi mi geliyor?

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 17.03.2016
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad C** Ç**
  • Mesajlar 10
  • Beğeniler 0 / 0
  • Ticaret 0, (%0)
Senin çok değerli olduğunu düşünmediğin bir domain başkası için çok değerli olabilir. Sonuç olarak domainler yapacağın proje ile ilişkilendirilmektedir. Dokundurduk.com'u farklı sorunlara, söylemlere veya çeşitli birçok şeye sallayacağın, şikayette bulunacağın bir platforma dönüştürebilirsin. Sorcam.com'u bir soru cevap sitesi yaparak, sosyalden yürüyebilirsin. Halk dili ne de olsa, insanlara sempatik gelebilir. İzlegec.com'u bir video sitesi yapabilirsin. Bu noktada örnekler çoğaltılabilir. Ha senin de söylemiş olduğun gibi değersiz de olabilirler ama bu kişisine ve kişinin yaratıcılığına göre değişir. Hem ne demiş atalarımız "Bitli baklanın da kör alıcısı olur." Domain kayıt eden arkadaşların genel bir psikolojisi var mıdır bilmiyorum ama benim psikolojim biraz "Sakla samanı gelir zamanı." modunda. Umarım merakını biraz olsun giderebilmişimdir.

• Üyelik 17.03.2016
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad C** Ç**
  • Mesajlar 10
  • Beğeniler 0 / 0
  • Ticaret 0, (%0)
Satılan alan adları listeden çıkarıldı, yeni alan adları listeye eklendi. Satış güncel.

• Üyelik 17.03.2016
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad C** Ç**
  • Mesajlar 10
  • Beğeniler 0 / 0
  • Ticaret 0, (%0)
Liste güncellendi, satışlar devam ediyor.

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al