nokta
Kurumsal SEO Çözümleri
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Web/Seo/ARGE
-
-
Ad Soyad
O** C**
-
-
-
Ticaret
15, (%93)
hayırlı satışlar dilerim, yalnız birşey merak ettim neden hepsi namecheap ve name.com da ? cok mu ucuz oradaki domainler
NEWS KAYITLI SOSYAL MEDYA SATIŞ SİTELERİNE ORGANİK KEYWORD ALAN ADINDAN TANITIM YAZISI
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Genel Yayın Yönetmeni
-
-
Ad Soyad
C** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Name.com'u servisinden memnun olduğum için kullanıyorum ama son zamanlarda fiyatları normalin üstünde. Hem Namecheap hem de Name.com üzerinde kupon kodlarıyla .com uzantılı alan adlarını ortalama 10 dolara kayıt edebiliyor veya yenileyebiliyorsun.
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
SEO Genius
-
-
Ad Soyad
C** T**
-
-
-
Ticaret
23, (%100)
hayırlı satışlar. merak ettiğim bir konu var, domain kayıt edenlerin psikolojisini merak ediyorum. çok değerli olmayan bu kadar domaini niye kaydettiniz? aklınızda ne vardı?
filmizleindir.com güzel domain mesela, proje yapmak için kullanılır, yatırım yapmak için kullanılır, bu tür domainler kaydedilebilir ama ne bileyim "dokundurduk.com, sorcam.com, izlegec.com vs" gibi domainlerin niye kayıt edildiğini gerçekten merak ediyorum. size bu domainler değerli gibi mi geliyor?
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Genel Yayın Yönetmeni
-
-
Ad Soyad
C** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Senin çok değerli olduğunu düşünmediğin bir domain başkası için çok değerli olabilir. Sonuç olarak domainler yapacağın proje ile ilişkilendirilmektedir. Dokundurduk.com'u farklı sorunlara, söylemlere veya çeşitli birçok şeye sallayacağın, şikayette bulunacağın bir platforma dönüştürebilirsin. Sorcam.com'u bir soru cevap sitesi yaparak, sosyalden yürüyebilirsin. Halk dili ne de olsa, insanlara sempatik gelebilir. İzlegec.com'u bir video sitesi yapabilirsin. Bu noktada örnekler çoğaltılabilir. Ha senin de söylemiş olduğun gibi değersiz de olabilirler ama bu kişisine ve kişinin yaratıcılığına göre değişir. Hem ne demiş atalarımız "Bitli baklanın da kör alıcısı olur." Domain kayıt eden arkadaşların genel bir psikolojisi var mıdır bilmiyorum ama benim psikolojim biraz "Sakla samanı gelir zamanı." modunda. Umarım merakını biraz olsun giderebilmişimdir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Genel Yayın Yönetmeni
-
-
Ad Soyad
C** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Satılan alan adları listeden çıkarıldı, yeni alan adları listeye eklendi. Satış güncel.
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Genel Yayın Yönetmeni
-
-
Ad Soyad
C** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Liste güncellendi, satışlar devam ediyor.