nrkn
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Founder®, CDCS®, BA®
-
-
Ad Soyad
N** A**
-
-
-
Ticaret
106, (%100)
Asıl yorucu kısmı şimdi başlıyor :) News'e haber düşürmek!
Hayırlı olsun..
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
Memur
-
-
Ad Soyad
R** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Ayrıca haber sitesi kurmak ve devam ettirmek çok emek ve zaman isteyen meşakatli bir iştir. Bir buçuk aylık çalışmalarım neticesinde birçok tecrübe edindim. Bunların en basında da gereksiz bir dünya masraf yapıldı. Kısacası harcayacağım emeğimin karşılığında yarı yarıya yapacağınız masraftan kurtulma garantisiyle anahtar teslimi news kayıtlı site teslim ederek bu işe başlayacak arkadaşlara yardımcı olabilirim. Dediğim gibi bu işe gönül verip te tecrübesi olmayan arkadaşlar gerçekten gereksiz dünyanın masrafı olacaktır. Bu masraflardan kurtulmuş olarak size teslim etmeyi garanti ediyorum. Düşünenler pm den iletişime geçebilir.
Ek Olarak: News e haber düşürmeye başladım kabulünden itibaren 2. Gününden itibaren news ana sayfada çıkıyor. İşin sırrı özgün ve farklı olabilmekte. Ama dediğim gibi bu başvuru süreci içerisinde bekleme ve kabul edilme heyecanı habercilik yapma heyecanımın önüne geçtiğinden talep eden arkadaşlara bu yönde çalışmalar yapıp hem heyecanı canlı tutmak hemde bu yönde gelir elde etmek isterim.
exp1239
Kimlik Onayı Bekliyor
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Bilgisayar Proğramcılığı
-
-