lostyazilim
tr.link

Link.TL Yeni Ödeme Secenegi

44 Mesajlar 9.951 Okunma
lstbozum
tr.link

musti7084 musti7084 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 06.03.2015
  • Yaş/Cinsiyet 25 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** A**
  • Mesajlar 219
  • Beğeniler 72 / 46
  • Ticaret 3, (%100)
LinkTL hocam benim sorumu da cevaplarmısınız ?

75 Lira İninal için çok fazla onun 40,50 gibi cazip bi rakama düşürme imkanınız yok mu ?

wmaraci
reklam

ShortTC ShortTC Short.TC Kullanıcı
  • Üyelik 08.05.2016
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek URL Kısaltma Servisi
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad Y** T**
  • Mesajlar 22
  • Beğeniler 9 / 8
  • Ticaret 2, (%0)

musti7084 adlı üyeden alıntı

LinkTL hocam benim sorumu da cevaplarmısınız ?

75 Lira İninal için çok fazla onun 40,50 gibi cazip bi rakama düşürme imkanınız yok mu ?

Payza ve Skrill ödeme yöntemlerinin 10 ve 15 TL şeklinde ödeme alt limiti bulunmakta. Banka ve İninal ödemeleri iş yoğunluğu oluşturduğu için düşük ücretlerde tercih edilmesini pek istemiyoruz. Sistem de üyelere destek bölümünden yetişmek ve sistemi geliştirmek adına yapmak istediklerimize engel teşkil ediyor.

Ayrıca hatalı gönderim veya hatalı bilgi girişlerinde ödemeyi alıcıya tekrar göndermek ve ödemenin hatalı olup/olmadığını sorunun kimden kaynaklandığını tespit etmek gibi çeşitli yükleride yanında getirmekte. Bu sebeple ya üyeler bekleyip toplu olarak banka hesabına alsın diyoruz ya da payza veya skrill hesaplarına düşük ödeme alt limiti ile günlük olarak çeksinler.

Bu şekilde olması bizimde sistemin diğer işleri ile uğraşabilmemiz ve hem üye kazançlarını yükseltmek adına son zamanlarda yaptığımız bazı testleri sürdürebilmemiz hem de yurt dışına açıldıktan sonraki sürecimizde yabancılara sistemi tanıtma faaliyetlerimizi engellesin istemiyoruz.

Kısa vadede sistem bu şekilde ilerleyecek.

Eğer ki ininal yetkililerine yazdığımız maillerden olumlu bir dönüş olur ve entegrasyon sağlanabilirse ininal için ilerleyen süreçte ödeme alt limitini düşürebilmemiz mümkün olabilir.

İyi günler.
musti7084

kişi bu mesajı beğendi.

Short.TC - Kazançlı URL Kısaltma Servisi - kısalt, paylaş ve kazan! - Türkiye Oranı: $1.50

musti7084 musti7084 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 06.03.2015
  • Yaş/Cinsiyet 25 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** A**
  • Mesajlar 219
  • Beğeniler 72 / 46
  • Ticaret 3, (%100)
Teşekkür ederim LinkTL .. Benim domain firmam payza ve skrill kabul etmediği için ininal ile ödeme yapmayı planlıyorum.Bunun için limitin düşmesi benim için iyi birşey.İnşallah limiti düşürme yönünde güzel adımlar olur.Teşekkürler.

steel steel WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 21.02.2013
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Ne yaptığı belli değil
  • Konum Kütahya
  • Ad Soyad Y** Ç**
  • Mesajlar 756
  • Beğeniler 961 / 70
  • Ticaret 12, (%92)

Yaman adlı üyeden alıntı

WebMoney de alternatif bir çözüm.

webmoney kullanıyomusunuz acaba ? bişey sorucaktımda

wmaraci
wmaraci
wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al