-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Gazeteci
-
-
Ad Soyad
M** T**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
2012'den bu yana 3-4 senelik blogger kullanıcısıyım. Ben profesyonel bir iş çıkartmak için blogger kullanan kişi görmedim, evet kendini profesyonel bir iş çıkartmış bir site yönetici olarak gören insanlar var (bir zamanlar bende öyleydim). Tek sözüm blogger'ı tercih edeceksen paran yoktur veya vaktin yoktur ondan dolayı tercih ediyorsundur başka türlüsü kendini kandırmaktan öte birşey değildir. Herkes biliyor wordpress mi blogger mı sorusunun cevabının wordpress olduğunu ama burda yanlış olan sorunun nasıl sorulduğu? hangi şartlarda wordpress mi blogger mı?
okumaya üşenenler için: paran varsa wordpress, yoksa blogger. kısa ve net, tartışmaya açılması bile komiktir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Web Developer
-
-
Ad Soyad
A** S**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Öncelikle herkese teşekkür ediyorum bu konuda fazla tecrübem olmadığı için deneme yapmak istiyorum o yüzden bloggeri attım ortaya.Wordpress da kullanabilirim fark etmez.Fakat nasıl ilerlemeliyim nasıl ust sıralara çıkarabilirim hangi konuya yonelmeyim haber blogu yoksa oyun mu film mi ne yapmalıyım nasıl yapmalıyım daha çok bu konularda yardımcı olmanızı bekliyorum.Tekrardan teşekkür ediyorum
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
K** Ü**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Hocam kafandaki soruları tek tek madde halinde yazıp özelden atarsan cevaplayabilirim :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
46 / K
-
Meslek
Anne
-
-
Ad Soyad
F** B**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
2 adet blogger site hazırlatmıştım ama hala googleye açmadık yorumları okuyunca ikilemde kaldım başlamadan wordprese mi geçsem acaba?
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
web programlama
-
-
Ad Soyad
O** D**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
bloggerı kullanan wpden iyi kulannır wpden eksik kalır yanı yok bazı şeyler wpde kolay olabilir ama bloggerdada yapılamicak yok bloggerdada yazılar saniyesinde index alır oto pinge bile bağlanabilir
MultiAnaliz.com