lostyazilim
tr.link

Blogger Açmayı Düşünüyorum Tecrübe ve Önerileriniz

20 Mesajlar 2.812 Okunma
acebozum
tr.link

Umutirhan Umutirhan Ares # Kullanıcı
  • Üyelik 07.03.2013
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Ögrenci
  • Konum Adana
  • Ad Soyad U** İ**
  • Mesajlar 1958
  • Beğeniler 139 / 206
  • Ticaret 3, (%100)
Yerinde olsam wp açardım; https://wordpress.com/
Şahsen iyi gelen "bence" en iyi özelliği saniyesinde index alması.
Blogger'da da index aldırtabiliyorsun ama 1 gün sürüyor o konunun index alması, ama wordpress'de öyle değil. Yaz, yayınla de, url gönder bitti gitti.
Ama bunun için blogger'da 1 gün beklemek zorundasın..

elektronikssl
webimgo

WebDost WebDost WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 16.09.2013
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Gazeteci
  • Konum Kocaeli
  • Ad Soyad M** T**
  • Mesajlar 4329
  • Beğeniler 331 / 900
  • Ticaret 16, (%100)
2012'den bu yana 3-4 senelik blogger kullanıcısıyım. Ben profesyonel bir iş çıkartmak için blogger kullanan kişi görmedim, evet kendini profesyonel bir iş çıkartmış bir site yönetici olarak gören insanlar var (bir zamanlar bende öyleydim). Tek sözüm blogger'ı tercih edeceksen paran yoktur veya vaktin yoktur ondan dolayı tercih ediyorsundur başka türlüsü kendini kandırmaktan öte birşey değildir. Herkes biliyor wordpress mi blogger mı sorusunun cevabının wordpress olduğunu ama burda yanlış olan sorunun nasıl sorulduğu? hangi şartlarda wordpress mi blogger mı?

okumaya üşenenler için: paran varsa wordpress, yoksa blogger. kısa ve net, tartışmaya açılması bile komiktir.

AZRaeLeM AZRaeLeM WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 17.06.2014
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad K** Ü**
  • Mesajlar 516
  • Beğeniler 124 / 120
  • Ticaret 11, (%100)

Sekiz adlı üyeden alıntı

etiketler flan index almıyor bence wordpress dene :)

Inchredible adlı üyeden alıntı

etiketler çok basit bir ayarla index alınabiliyor

Hiç bir ayara filan gerek yok, kendiliğinden index alıyor :) Denedim test ettim konuşuyorum.

hiddet hiddet WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 21.02.2016
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Web Developer
  • Konum Adana
  • Ad Soyad A** S**
  • Mesajlar 338
  • Beğeniler 20 / 38
  • Ticaret 1, (%100)
Öncelikle herkese teşekkür ediyorum bu konuda fazla tecrübem olmadığı için deneme yapmak istiyorum o yüzden bloggeri attım ortaya.Wordpress da kullanabilirim fark etmez.Fakat nasıl ilerlemeliyim nasıl ust sıralara çıkarabilirim hangi konuya yonelmeyim haber blogu yoksa oyun mu film mi ne yapmalıyım nasıl yapmalıyım daha çok bu konularda yardımcı olmanızı bekliyorum.Tekrardan teşekkür ediyorum

wmaraci
wmaraci

miyondemli miyondemli WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 23.09.2015
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Mersin
  • Ad Soyad M** Y**
  • Mesajlar 423
  • Beğeniler 129 / 137
  • Ticaret 30, (%100)
hiddet "Wordpress da kullanabilirim fark etmez.Fakat nasıl ilerlemeliyim nasıl ust sıralara çıkarabilirim hangi konuya yonelmeyim haber blogu yoksa oyun mu film mi ne yapmalıyım nasıl yapmalıyım daha çok bu konularda yardımcı olmanızı bekliyorum.Tekrardan teşekkür ediyorum" yüzyıllın sorularıdır hocam bunlar kimse sizin elinizden tutup sektör göstermez, bak şu sektör rekabet düşük gir şuna iyi kazanırsın, ya da şu alana yönel demez. :) araştırmanız gerek malasef :(

AZRaeLeM AZRaeLeM WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 17.06.2014
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad K** Ü**
  • Mesajlar 516
  • Beğeniler 124 / 120
  • Ticaret 11, (%100)
Hocam kafandaki soruları tek tek madde halinde yazıp özelden atarsan cevaplayabilirim :)

hiddet hiddet WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 21.02.2016
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Web Developer
  • Konum Adana
  • Ad Soyad A** S**
  • Mesajlar 338
  • Beğeniler 20 / 38
  • Ticaret 1, (%100)
AZRaeLeM pm attım

Fatma Fatma WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 24.02.2015
  • Yaş/Cinsiyet 46 / K
  • Meslek Anne
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad F** B**
  • Mesajlar 1499
  • Beğeniler 413 / 412
  • Ticaret 12, (%100)
2 adet blogger site hazırlatmıştım ama hala googleye açmadık yorumları okuyunca ikilemde kaldım başlamadan wordprese mi geçsem acaba?

Yeninesil44 Yeninesil44 Kullanıcı
  • Üyelik 28.02.2015
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek web programlama
  • Konum Malatya
  • Ad Soyad O** D**
  • Mesajlar 1033
  • Beğeniler 282 / 281
  • Ticaret 18, (%100)
bloggerı kullanan wpden iyi kulannır wpden eksik kalır yanı yok bazı şeyler wpde kolay olabilir ama bloggerdada yapılamicak yok bloggerdada yazılar saniyesinde index alır oto pinge bile bağlanabilir

MultiAnaliz.com

bekirbulut66 bekirbulut66 WM Aracı Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 17.06.2016
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Yozgat
  • Ad Soyad B** B**
  • Mesajlar 22
  • Beğeniler 2 / 0
  • Ticaret 0, (%0)

hiddet adlı üyeden alıntı

Öncelikle herkese teşekkür ediyorum bu konuda fazla tecrübem olmadığı için deneme yapmak istiyorum o yüzden bloggeri attım ortaya.Wordpress da kullanabilirim fark etmez.Fakat nasıl ilerlemeliyim nasıl ust sıralara çıkarabilirim hangi konuya yonelmeyim haber blogu yoksa oyun mu film mi ne yapmalıyım nasıl yapmalıyım daha çok bu konularda yardımcı olmanızı bekliyorum.Tekrardan teşekkür ediyorum

Hangi konuya hakimsen bence o kategoride açmalısın.Örnek veriyorum ben 3 yıl öncesine kadr ağır kekemeydim ve şükürler olsun şuan iyileştim, kekemelikten eser kalmadı ve hemen bu başarımı bir bloga dönüştürdüm. Kekemelik hakkında makaleler yazıyorum. Yani sana demem o ki iyi bir konu bul paraya para demezsin...

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al