-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Freelance Öğrencilik ve Danş.
-
-
Ad Soyad
A** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Orada yazan limitsiz bandwidth'i ne kadar karşılayabilirler acaba, yoksa bahsettiğiniz iş için 4TB diskin size bir avantaj sunacağını zannetmiyorum 32GB ram'li daha ucuza sunucu çok rahat bulunur.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
A** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Vallaha daha önceden hiç dedicated kiralamadığım için birşey diyemem.Aynı ürünü önceden almış olsak bile hitler çok şey değiştiriyor, günde 2k çeken müşterinin yorumuyla günde 20k çeken müşterinin yorumu aynı olmaz.Bende araştırma aşamasındaydım en son turhost ve internet bilişim'i kestirdim gözüme abartmayayım diye internet bilişim'den 1 aylık aldım sadece. şimdi de deneme amaçlı fiber serverden alacam bir yıllık galiba.turhost'un desteğini çok övmüşlerdi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Ogrenci
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
TR lokasyon resellerim bulunmakta son 2 aydır sürekli siteye erişim problemi oluyor. Yani haftada rahat 5-10 arası değişiyor. Bu yüzden firmamı değiştireceğim. Ama destek konusunda gayet hızlılar, sorununuzu çözerler. Kısacası firmanın kendisinden memnunum ama sunucularından(reseller) değil.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Grafik Tasarım
-
-
Ad Soyad
Y** E**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
2 yıldır sunucu hizmeti alıyoruz ve her müşterimize tavsiye ettiğimiz bir firmadır. Fiyatların uygun olması sizi şaşırtmasın Mehmet bey gözü tok ve bu fiyatlara verilebilecek en iyi hizmeti veren biridir (en azından biz bir sorun yaşamadık).
Mehmet bey ile önceki firmaların çözemediği bir olayı çözdüğü gün tanıştık ve sektörde eskilerden beri bulunduğu için de deneyimi oldukça yüksektir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
A** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
@ZagorCan Bende tam aynı paketi almak üzereydim hocam :D :D ne dersiniz almamalı mıyım ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Ogrenci
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
@dmdnz valla size kalmış birşey bundan 20 dakika önce jetpack'den sitenize erişilemiyor diye mesaj geldi. 2 ay öncesine kadar bir sıkıntı yoktu ama şuanda sürekli erişim problemim var, destek talebi açınca sitenize saldırı oluyordur cloudflare kullanın diyorlar. 5 farklı sitem var hepsi aynı durumda ayrıca birinde cloudflare var yinede erişim yok.
Dediğim gibi firma kalitesine laf söyleyemem ama sunucular...