-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Freelance Öğrencilik ve Danş.
-
-
Ad Soyad
A** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba hiç yapmadığım birşeyde değil wordpress sitemi sunucu değişikliği sebebi ile başka hostinge taşıdım.Yedeklerimi alıp karşı tarafa yükledim gerekli ayarlamaları yaptım ama sitem açılmıyor, genelde tam tersi olur ama admin paneli açılıyor sadece onun dışında hiçbiryer açılmıyor (sadece index değil direkt konu linkleride açılmıyor) hata felanda vermiyor uzun süre bekleyip bağlantı zaman aşımına uğradı diyor.Daha önce bu tarz bir problem yaşayan varmı gözden kaçırdığım biryermi var acaba ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Para Yer
-
-
Ad Soyad
O** B**
-
-
-
Ticaret
25, (%96)
DNS değişikliği yeni oldu ise olabilir
Modern ve Gelişmiş İddaa Tahmin Uygulaması Satışta !!!!
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
A** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hocam 2 gün felan oldu.Diğer sitelerde de yaşadım dns problemi ama o zaman admin panelininde açılmaması gerekmezmi, belki ondandır bekleyeyim biraz daha çünkü hiçbiryerde yanlış bulamıyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Sosyal Medya
-
-
Ad Soyad
Ü** A**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
dmdnz Hocam bu problemi bir arkadaş daha yaşamıştı firmaya ticked atın ilgilensinler.Çözümü sorduğumuzda ticked da sorunun çözüldüğünü bildirmişti bize.
E-devlet onaylı sertifika sağlayarak mesleğinizi belgelendiriyoruz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
A** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bayi hosting kullanıyorum diğer sitelerimde böyle bir problem yok ama yinede bir atayım.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Bilgisayar Mühendisliği
-
-
Ad Soyad
A** B**
-
-
-
Ticaret
21, (%100)
MySQL veritabanında ki sunucu,karakter seti değerlerini yeni hostunuza göre yaparsanız sorun düzelecektir diye düşünüyorum.
KralFx
WM Aracı
E-Mail Onaysız
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
tasarımcı
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
105, (%100)
genelde tema sorunu oldugunda wp admıne gırmez ancak yine de bır tema değişimini deneyın derim ftp den tema adı değişin veya phpmyadmın den ya da
Wp-config dosyasını açıp içindekileri copy leyin notepad+ yı açın içine yapıştırın sonra yazının hepsini seçin üst kısımda bulunan kodlamadan ansi olarak kaydedin.Sonra bi kez daha hepsini seçin bomsuz olarak kaydet diyin config.php olarak kaydedip ftp ye yükleyin
Ek Olarak: ayrıca ftp içerisinde wp-content/plugins dosya adını pluginseski olarak değişip denerseniz herhangi bir eklentininde engel olup olmadıgını anlayabılırsınız.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
A** D**
-