Merhaba arkadaşlar,
Günümüzde yazılarımıza yapılan yorumların öneminin ne denli büyük olduğunu bildiğiniz varsayarak bu konuyu açıyorum. Yorumların önemini bilen arkadaşların bu konuyu beğeneceğini ve yararlanacağını düşünüyorum.
Yeni açtığım web sitemdeki yazılarıma henüz yorumlar gelmiyor ki zaten günlük hit şuan 100-150 arası ve gelmemesi gayet normal. Eğer sizlerin de yoruma ihtiyaç duyduğunuz bir web siteniz varsa bu konu tam size göre.
Lafı uzatmadan konuya geçelim,
Arkadaşlar yoruma ihtiyaç olan web siteleriniz ile yorum değişimi yapacağız. Sadece 5 dakikanızı ayırarak 5 yoruma sahip olacaksınız. Yapmanız gereken yeni açılan web sitemdeki farklı 5 yazıya birer yorum yapmak. Tabiki bu yorumlar yazı konusu ile alakalı olursa daha çok sevinirim. Bende sizin sitenize aynı şekilde konular ile alakalı 5 yorum atacağım. Bu sadece benim ve sizin aranızda olacak diye bir kaide yok. Konu daki diğer üyelerin sitelerine yorum atarak onları etiketleyip yorum yaptığınız kullanıcı adını ve onun da yorum yapmasını istediğiniz sitenizi belirterek kendi aranızda da değişim yapabilirsiniz.
Yorum yaptığınız kullanıcı adını ve yorum yapmamı istediğiniz sitenizi konuya cevap olarak belirtmeniz yeterli. Herkese bol değişimler diliyorum. Umarım herkesin işine yarar.
Yorum yapmanızı istediğim web sitem: www.gamelebi.com