-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Sosyal Medya
-
-
Ad Soyad
E** D**
-
-
-
Ticaret
312, (%100)
Merhaba arkadaşlar, yine bilgisayar ve internetle alakalı olduğu için buraya konu açtım. Sorunumu anlatmak istiyorum, mutlaka aranızda bilgili vardır bu işi çözecek.
- Bilgisayarıma nedenini bilmediğim bir virüs bulaşmış.
- Sürekli kendiliğinden internet siteleri açılıyor, sürekli uyarı hatası veriyor.
- İşin aksi yönü; Pc'ye format atacağım da 1 hafta beklemem gerekiyor atamıyorum.
- Bu virüs girdikten sonra bütün şifrelerim gitti, yani unuttuğum şifreleri şimdi hatırlayamıyorum (otomatik tanımlı giriş) yaptığım için sürekli.
Windows 10 kullanıyorum sistemi geri almam lazım, ve bunu yapamıyorum. Sistemi geriye aldığım da bu sorun düzelir mi? Aranızda anlayan varsa Team veya Alpemix verim gelsin düzeltsin lütfen çıldıracağım gece gece, bunaldım, darlandım.
watcheR
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Php Coder
-
-
Ad Soyad
M** S**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Buraya yapılacak bütün programlar gereksiz programlar. Çözüm; ComboFix.
ComboFix ile
Virüsten açılmayan (Format bile) atılmayan bilgisayarı F8 yardımı ile açıp içini temizleyebildim. Kesinlikle ComboFix'i kurup sisteminizi temizleyin.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Front-End Developer
-
-
Ad Soyad
S** D**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Aynı şekilde 360 Total Security de bazı browser virüslerini temizleyebiliyor. Fakat bir çok browser virüsü kayıt defterini kullandığı için kayıt defterini de temzileyebilecek bir programa ihtiyacınız olabilir. Bende arada sırada yiyorum browser virüsü bu durumlar da önemli dosyaları yedekleyip format atıyorum toplam 2 saat içerisin de kurtuluyorum. Neden format demeyin bu lanet virüsleri temizlemek kadar uğraştırıcı bir şey yok. Normal bir Truva,trojan bile daha kolay temizleniyor.
sefacandemir.com.tr
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Sosyal Medya
-
-
Ad Soyad
E** D**
-
-
-
Ticaret
312, (%100)
Arkadaşlar yardımlarınız için teşekkür ederim, sorunu format atarak çözdüm.
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Freelancer
-
-
Ad Soyad
M** R**
-
-
-
Ticaret
103, (%99)
İleride benzer problem yaşarsınız belki diye yazayım, sistemi geri almak için önce bir sistem geri dönüş noktası oluşturmalısınız. Bunu nasıl yapacağınız ve oluşturduğunuz noktaya dönüş hakkında bir sürü videolu anlatım bluabilirsiniz. Nacizane tavsiyem güvenliğiniz için ve dosyaların korunması adına mutlaka ama mutlaka geri dönüş noktası olşturun.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Sosyal Medya
-
-
Ad Soyad
Ü** A**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Amma çok analist varmış :).Format attığınıza göre bize gerek kalmamış hocam geçmiş olsun :)
E-devlet onaylı sertifika sağlayarak mesleğinizi belgelendiriyoruz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Web Tasarımcı
-
-
Ad Soyad
E** D**
-
-
-
Ticaret
19, (%100)
arkadaşlar adw clenar mış falan hepsi boş :) Bende birkaç defa virüs yemiştim çok önceden hiçbir işe yaramaz o programlar. Bi kere virüs girerse formattan başka yol yok. Bilgisayarınızı temizlemeniz gerekli.