Kola, gelmiş geçmiş en çok tüketilen içeceklerden birisi. Özellikle Coca Cola markasının ulaşmadığı ülke veya bölge yok denecek kadar az. Fakat bu kadar geniş coğrafyada tüketilen bu içecek sanıldığı kadar sağlıklı mı? Bu konu üzerinde tartışmalar devam ederken, biz kolayı evde başka ne şekilde kullanabileceğimizi araştırdık. Gelin hep birlikte bu kullanım alanları nelermiş izleyelim, iyi seyirler.
ben geçen yıla kadar her gün nerdeyse 1lt kola içiyordum bunları öğrendikten sonra artık bıraktım 1 yıldır ağzıma vurmuyorum kola gerçektende çok zararlı
ben geçen yıla kadar her gün nerdeyse 1lt kola içiyordum bunları öğrendikten sonra artık bıraktım 1 yıldır ağzıma vurmuyorum kola gerçektende çok zararlı
Merhaba, bende aynı şekilde anti-kolacıyım. Neden içiyorsun diye yargılamam kismeyi içebilir herkesin hür iradesi ancak bunlarda bilimin çıkardığı gerçekler. İzleyip yorum bıraktığın için teşekkür ederim, iyi forumlar.
Newjack öyle yaptım sayılır,ice tea falan'a yöneldim, nerdeyse çok az içiyorum kola naletini. yakında temelli bırakırım. Sporcuyum, vücut geliştirme, ağır siklet ve güreş. o nedenle pek zararı olmuyor bıraktım bıracakğım yakındır.
kanal güzel, hoş. ama reklam olması lazım. 2 yol var. 1.si, 2-3 yıl bekleyip 50-100k abone yapmak veya 1 milyon abonesi olan birinin sizin reklamınızı yapıp ortalama 80-100k abone sağlaması.
mesela benim kanalımda 105 abone var. hobi kanalı, genellikle gündem ile ilgili videolar var ve 170k dan fazla izlenme :) mesela ispanya milli takımı ile ilgili bi video iyi izlenme getirir(di). benim futbol videom 1k izlenme olmuş 24 saat geçmeden. kötü tarafı hobi kanalları abone kazanamıyor benim gibi.