lostyazilim
tr.link

5 Aylık Kişisel Blog Analizi

10 Mesajlar 1.263 Okunma
acebozum
tr.link

AZRaeLeM AZRaeLeM WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 17.06.2014
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad K** Ü**
  • Mesajlar 516
  • Beğeniler 124 / 120
  • Ticaret 11, (%100)

Yazıya geçmeden önce bir kaç açıklama yapmak istiyorum. Yazımı görseller, yazı uyumu ve renk bozulmaması için kopyala yapıştır yapıp yazı olarak paylaşmıyorum. Sayfanın direk resim görüntüsünü paylaşıyorum. Yazım umarım yeni başlayacak kişiler için örnek olur.

YAZININ ADRESİ: Beyamca - Kişisel Blog
asilbarlas

kişi bu mesajı beğendi.

elektronikssl
webimgo

emre7 emre7 emreguney.info Kullanıcı
  • Üyelik 08.03.2014
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad E** G**
  • Mesajlar 1066
  • Beğeniler 192 / 189
  • Ticaret 26, (%100)
Hocam güzel başarı fakat nasıl yaptığınızı da bize anlatsanız hafiften benim sitemde 4.5 aylık 80 tane yazı var. Hit günde 5-10 kişi :)

InfiniTheme Profesyonel Magazin - Teknoloji Wordpress Teması Çıktı (Konularımdan ulaşabilirsiniz.)

• Üyelik 17.06.2014
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad K** Ü**
  • Mesajlar 516
  • Beğeniler 124 / 120
  • Ticaret 11, (%100)
"Kişisel Blog sitemi takip edersen sorduğun soru hakkında bir yazı paylaşacağım..." tarzında bir reklamda bulunmak istemiyorum. Fakat sitemde, ilerleyen günlerde sorduğun soruya cevap verebilecek yazılar paylaşacağım. Örn; Site Hitimi Nasıl Arttırdım? - Reklamlardan Ne Kadar Kazanıyorum? gibisinden konulara sitemde yer vereceğim. Sitemde paylaşdığım zaman sana özelden mesaj olarak atarım dilersen okursun.

500 - 1000 kelimelik bir makale ile bu konuyu yazıya dökebiliriz. Fakat bir kaç cümle ile elimden geldiğince açıklayım. Özen gösterdim, düzenli oldum, ziyaretçiye odaklandım. Ziyaretçilerin siteme nasıl ulaşacağını, siteme girmeleri için neler yapmam gerektiğini araştırdım uyguladım. Sonrasında bu konuma geldim.

• Üyelik 08.03.2014
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad E** G**
  • Mesajlar 1066
  • Beğeniler 192 / 189
  • Ticaret 26, (%100)

AZRaeLeM adlı üyeden alıntı

"Kişisel Blog sitemi takip edersen sorduğun soru hakkında bir yazı paylaşacağım..." tarzında bir reklamda bulunmak istemiyorum. Fakat sitemde, ilerleyen günlerde sorduğun soruya cevap verebilecek yazılar paylaşacağım. Örn; Site Hitimi Nasıl Arttırdım? - Reklamlardan Ne Kadar Kazanıyorum? gibisinden konulara sitemde yer vereceğim. Sitemde paylaşdığım zaman sana özelden mesaj olarak atarım dilersen okursun.

500 - 1000 kelimelik bir makale ile bu konuyu yazıya dökebiliriz. Fakat bir kaç cümle ile elimden geldiğince açıklayım. Özen gösterdim, düzenli oldum, ziyaretçiye odaklandım. Ziyaretçilerin siteme nasıl ulaşacağını, siteme girmeleri için neler yapmam gerektiğini araştırdım uyguladım. Sonrasında bu konuma geldim.

Valla o verdiğiniz kısa açıklamadan bir şeye varamam herkes bunu söylüyor ama biz yapınca olmuyor yine. Blogunuzu takip edeceğim.
yucemertcan

kişi bu mesajı beğendi.

InfiniTheme Profesyonel Magazin - Teknoloji Wordpress Teması Çıktı (Konularımdan ulaşabilirsiniz.)
wmaraci
wmaraci

tuuruls tuuruls Kullanıcı
  • Üyelik 09.09.2015
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Grafik Tasarımcı
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad T** Z**
  • Mesajlar 1618
  • Beğeniler 10 / 651
  • Ticaret 41, (%100)
emre7 benim de günlük 200'ü geçmiyor maalesef. Ama bu arkadaşımızın ki kişisel blog değil her telden bir blog dediğimiz türden zaten. Bu şekilde olması normal :)

• Üyelik 08.03.2014
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad E** G**
  • Mesajlar 1066
  • Beğeniler 192 / 189
  • Ticaret 26, (%100)

tzengin adlı üyeden alıntı

emre7 benim de günlük 200'ü geçmiyor maalesef. Ama bu arkadaşımızın ki kişisel blog değil her telden bir blog dediğimiz türden zaten. Bu şekilde olması normal :)

:D Benim 200 olsa sahilde çıplak koşarım. 5-10 hit geliyor günde.

Bu arada senle arkadaşız facebook'ta

musti7084 musti7084 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 06.03.2015
  • Yaş/Cinsiyet 25 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** A**
  • Mesajlar 219
  • Beğeniler 72 / 46
  • Ticaret 3, (%100)
Sitenize www koymadan girmiyor bilginize..Benim de başıma geldi çözemezseniz yardımcı olabilirim..Başarılar

Ek Olarak: @[emre7](userid:31182) güldürdünüz hocam :D

• Üyelik 17.06.2014
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad K** Ü**
  • Mesajlar 516
  • Beğeniler 124 / 120
  • Ticaret 11, (%100)
emre7 tzengin Emre kardeşim dediğim gibi bu çok uzun bir konu kimse bir iki cümleyle çok bir şey anlatamaz. Bir kaç gün içerisinde kaliteli bir yazı yazarım müsait olursam.
Benim görüşüme göre Kişisel Blog deyince istediğim alanda yazı yazabileceğim bir site geliyor. Daha çok bilgi paylaşım bloğu diyebiliriz. Ama kişisel blog. Hem Kişisel, hem bilgi veren, hemde teknolojik haberlere yer veren bir blog. Genel blog demek istemiyorum :D

Weyso Weyso Seslendirme Kullanıcı
  • Üyelik 25.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Diğer
  • Konum Şanlıurfa
  • Ad Soyad V** Ç**
  • Mesajlar 1140
  • Beğeniler 259 / 260
  • Ticaret 5, (%100)
Başarılar kardeşim çok güzel

• Üyelik 17.06.2014
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad K** Ü**
  • Mesajlar 516
  • Beğeniler 124 / 120
  • Ticaret 11, (%100)
Weyso Teşekkür ederim :) Hepimizin yolu açık olsun.
Weyso

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al