emre7
emreguney.info
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** G**
-
-
-
Ticaret
26, (%100)
Hocam güzel başarı fakat nasıl yaptığınızı da bize anlatsanız hafiften benim sitemde 4.5 aylık 80 tane yazı var. Hit günde 5-10 kişi :)
InfiniTheme Profesyonel Magazin - Teknoloji Wordpress Teması Çıktı (Konularımdan ulaşabilirsiniz.)
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
K** Ü**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
"Kişisel Blog sitemi takip edersen sorduğun soru hakkında bir yazı paylaşacağım..." tarzında bir reklamda bulunmak istemiyorum. Fakat sitemde, ilerleyen günlerde sorduğun soruya cevap verebilecek yazılar paylaşacağım. Örn; Site Hitimi Nasıl Arttırdım? - Reklamlardan Ne Kadar Kazanıyorum? gibisinden konulara sitemde yer vereceğim. Sitemde paylaşdığım zaman sana özelden mesaj olarak atarım dilersen okursun.
500 - 1000 kelimelik bir makale ile bu konuyu yazıya dökebiliriz. Fakat bir kaç cümle ile elimden geldiğince açıklayım. Özen gösterdim, düzenli oldum, ziyaretçiye odaklandım. Ziyaretçilerin siteme nasıl ulaşacağını, siteme girmeleri için neler yapmam gerektiğini araştırdım uyguladım. Sonrasında bu konuma geldim.
emre7
emreguney.info
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** G**
-
-
-
Ticaret
26, (%100)
AZRaeLeM adlı üyeden alıntı
"Kişisel Blog sitemi takip edersen sorduğun soru hakkında bir yazı paylaşacağım..." tarzında bir
reklamda bulunmak istemiyorum. Fakat sitemde, ilerleyen günlerde sorduğun soruya cevap verebilecek yazılar paylaşacağım. Örn;
Site Hitimi Nasıl Arttırdım? -
Reklamlardan Ne Kadar Kazanıyorum? gibisinden konulara sitemde yer vereceğim. Sitemde paylaşdığım zaman sana özelden mesaj olarak atarım dilersen okursun.
500 - 1000 kelimelik bir makale ile bu konuyu yazıya dökebiliriz. Fakat bir kaç cümle ile elimden geldiğince açıklayım.
Özen gösterdim, düzenli oldum, ziyaretçiye odaklandım. Ziyaretçilerin siteme nasıl ulaşacağını, siteme girmeleri için neler yapmam gerektiğini araştırdım uyguladım. Sonrasında bu konuma geldim.
Valla o verdiğiniz kısa açıklamadan bir şeye varamam herkes bunu söylüyor ama biz yapınca olmuyor yine. Blogunuzu takip edeceğim.
1 kişi bu mesajı beğendi.
InfiniTheme Profesyonel Magazin - Teknoloji Wordpress Teması Çıktı (Konularımdan ulaşabilirsiniz.)
emre7
emreguney.info
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** G**
-
-
-
Ticaret
26, (%100)
tzengin adlı üyeden alıntı
emre7 benim de günlük 200'ü geçmiyor maalesef. Ama bu arkadaşımızın ki kişisel blog değil her telden bir blog dediğimiz türden zaten. Bu şekilde olması normal :)
:D Benim 200 olsa sahilde çıplak koşarım. 5-10 hit geliyor günde.
Bu arada senle arkadaşız facebook'ta
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Sitenize www koymadan girmiyor bilginize..Benim de başıma geldi çözemezseniz yardımcı olabilirim..Başarılar
Ek Olarak: @[emre7](userid:31182) güldürdünüz hocam :D
Weyso
Seslendirme
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Diğer
-