Plain
Freelancer
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Freelance
-
-
Ad Soyad
S** Y**
-
-
-
Ticaret
42, (%100)
Güzel bir proje, aynısı benimde aklıma gelmişti daha önce. Sadece birkaç cümleyle haberleri özetleyip kalanı kullanıcıya bırakmak. Yalnız sitedeki yorum bölümü çok gelişmiş değil, seçenek olarak sadece Facebook'u gördüm. Böyle bir sitede yorum seçeneğinin çok arttırılması ve kolay olması gerekli.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Mühendis
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
54, (%100)
Öncelikle hayırlı olsun. Ancak sitenin ismi yorumun, buna karşın içeriği sen gireceksin. Yani bu alan adına ürünleri, oyunları, uygulamaları, olayları bizim yorumlayacağımız bir sistem hayal etmiştim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
58 / E
-
Meslek
Bilişim - Kurumsal Seo
-
-
Ad Soyad
S** Y**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Proje güzel domain harika ama bu temayla devam etmeyin derim, ayrıca bir arkadaşımın yorumuna'da katılıyorum '' Yani bu alan adına ürünleri, oyunları, uygulamaları, olayları bizim yorumlayacağımız bir sistem hayal etmiştim.'' çok farklı alanlara doğru geliştirilmeli, başarılar.
Sektörde Çeyrek Yüzyıla 10 Yıl Kaldı ; Fullvizyon.Net
KralFx
WM Aracı
E-Mail Onaysız
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
tasarımcı
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
105, (%100)
aslında adres çubuğunda yorumun diye çıkınca henüz site acılmamısken merak ettim acaba q2a mıdır ask me temasıdır nasıl kullanmış acaba iyi olur kendime de tuyo alırım dedım cunku bı alan uzerıne yorum sıtesı kurmayı dusunuyorum ancak sızınkısı blog tarzı sanırım. Hayırlı olsun, temanızda blog için güzel başarılar dilerim.