Dijiseo
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Copywriter
-
-
Ad Soyad
İ** B**
-
-
-
Ticaret
17, (%94)
Hocam daha fazla güncel içerikler girmenizi öneririm , fazla güncel olmayan konularda ise "Civanperçemi Nedir ? Faydaları ve Zararları Nelerdir " ilk sıralarda yer edinmeye çalışın. Sosyal medyayı kesinlikle etkin bir şekilde kullanın . E-mail list oluşturmanızı öneririm . Kesinlikle takip edeceğim siteler arasına aldım.
Başarılar dilerim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
gumruk
-
-
Ad Soyad
E** Y**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
e-mail listesi konusunu şimdi araştırıp siteme ekleyeceğim değerli yorumun için teşekkür ederim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Sosyal Medya
-
-
Ad Soyad
Ü** A**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Hocam şifalı bitkiler alanında ilerlemeniz kolay olmaz.sifalibitkileryurdu.com domaini bana ait şifalı bitkiler kelimesinde 1-2 sayfada gidip geliyoruz birçok anahtar kelime de de 1.sayfa 1sıradayız bunun için sürekli ilgi çekici makaleler yazmanız gerekiyor.Civan perçeminde mitolojiye bile girmişsiniz hocam millet ne yapsın yarı tanrı bilmem kim civan perçemi kullanmış mı kullanmamış mı :).
1 kişi bu mesajı beğendi.
E-devlet onaylı sertifika sağlayarak mesleğinizi belgelendiriyoruz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
gumruk
-
-
Ad Soyad
E** Y**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
hocam adı üstünde nedir demişim :) bu bitki hakkında elime geçen bilgileri girmeye özen gösterdim. siteye hit gelsin diye giriyorum konuları.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Mühendis
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
54, (%100)
Öncelikle bol hitler dilerim. Hit konusu genellikle kafalarda soru işaretleri yaratıyor. Hitim neden yükselmiyor soruları sürekli soruluyor. Belki de sormamız gereken soru neden hitim artsın ?
Uygulayabileceğiniz birkaç yöntem vereyim.
1 - Sosyal Medya Hesaplarınızı güncel tutun
2 - Özellikle Facebook üzerinde 3TL gibi ücretlerle ilginç ve okuyucuların paylaşabileceği içerikleri öne çıkarın.
3 - Yazacağınız konuların aranma hacimlerine bakın
4 - Aranma hacmi yüksek ve rekabeti düşük içerikler üretmelisiniz
5 - Sonrasında ise sıralamada yüksek olanları daha da yükseltmek için çalışmalar yürütebilirsiniz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
gumruk
-
-
Ad Soyad
E** Y**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
sosyal medyayı zaten elimden geldiğince güncel tutmaya çalışıyorum. ayda bir kez facebooka 50 tl'lik reklam veriyorum. siteme girdiğim konuları önce aranma hacimlerine bakıp ondan sonra siteme eklemeye çalışıyorum. bunlar da en az 2000 aranma hacimli ve alanında düşük rekabet olan konuları tercih ediyorum.yani kısaca böyle çalışıyorum. bu arada değerli yorumunun için teşekkürler.
turk5
turk5.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
52 / E
-
Meslek
Internet ve Medya
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Seo ile ilgili ana kriterleri anlatan bir makale yazmistim, burdan sitenizin seo olarak eksigi var mi bir check edebilirsiniz.
Başarılı bir site için seo ipuçlarıDiger konulari arkadaslar söylemis. Sifali bitkiler agirlikli calisiyorsamiz, ilgili facebook gruplarina girip sayfa linklerinizi paylasabilirsiniz. Birde Firma Rehberlerini ve dizin sitelerini unutmayin.
Türk İş Dünyasının Buluştuğu Platform : turk5.com