27207
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
***'da durduk yere üyelikleri siliyorlar diye yorum yapmışlar. Advoly yetkilisi de hiti düşük olanları siliyoruz demiş.
Sitenin hitini önceden de görebilirler aslında, ona göre onaylar veya onaylamazlar.
O yüzden bekleyip görmek lazım. 2-3 kişi ödeme almışsa illaki tavsiye edilecek bir firma olmaz. İleride görülür.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
SEO UZMANI
-
-
Ad Soyad
H** E**
-
-
-
Ticaret
129, (%100)
Advoly geç kardeşim sonuçları bizle paylaş ben eminim ki adsense den daha fazla kazanacaksın.
https://www.dopinger.com/tr
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Yatırımcı
-
-
Ad Soyad
T** L**
-
-
-
Ticaret
51, (%100)
Advoly kesinlikle kullanılabilecek bir firmadır. Adsense'in en iyi alternatifidir. 2 Aydır düzenli olarak ödemelerimi eksiksiz bir şekilde alıyorum. Tek sıkıntısı, reklamları mobilde responsive değil.
1 kişi bu mesajı beğendi.
[Firma Rehberlerine Ekleme Hizmeti] TAM 500 Rehber!
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
SEO UZMANI
-
-
Ad Soyad
H** E**
-
-
-
Ticaret
129, (%100)
Dorebar adlı üyeden alıntı
Advoly kesinlikle kullanılabilecek bir firmadır. Adsense'in en iyi alternatifidir. 2 Aydır düzenli olarak ödemelerimi eksiksiz bir şekilde alıyorum. Tek sıkıntısı, reklamları mobilde responsive değil.
Reklamlar mobilde responsive degil dogru fakat gerekli kod parcacigi ile if (eger) bir kod parcacigim mevcut eger masaustunden girdiyse normal boyut eger mobil ise 300x100 gibi mobil de sikinti cikmayacak reklam eklenebiliyor.
Mobilim su an pc gecince aktaririm
https://www.dopinger.com/tr
Advoly
Sms Onayı Gerekli
Telefon Onaysız
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
Web Coder
-
-
Ad Soyad
F** B**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba,
Donmemezlik gibi bir durum olmuyor. 400den fazla yayincimiz var. Gun icinde bircok başvuru alıyoruz. En gec 5 iş günü icinde olumlu ya da olumsuz dönüş yapiliyor. Bu acidan maillerinizi aktif sekilde kontrol ediniz.
3 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
50 / E
-
Meslek
turizm
-
-
Ad Soyad
A** Ü**
-
-
-
Ticaret
151, (%100)
evet hesabı siliyorlar yani devamlı ve hitli siteniz yoksa biriken para ve üyelik yalan oluyor adsense den daha insafsız bir bakış açısı var
Ek Olarak:
PHPacemisi adlı üyeden alıntı
***'da durduk yere üyelikleri siliyorlar diye yorum yapmışlar. Advoly yetkilisi de hiti düşük olanları siliyoruz demiş.
Sitenin hitini önceden de görebilirler aslında, ona göre onaylar veya onaylamazlar.
O yüzden bekleyip görmek lazım. 2-3 kişi ödeme almışsa illaki tavsiye edilecek bir firma olmaz. İleride görülür.
içerde biriken paranı ve hesabınız siliniyor ben tavsiye etmiyorum 8 yıldır adsense kullanıyorum en azında biriken paramı ve hesabımı silmediler ben kesinlikle çalışmam tavsiyede etmem yeni hit ve paradan yolunu bulmaya çalışan bir firma ha giden para 25 lira diyelim 1 lirada olsa yazık yarın hepinizin başına gelebilir
Bir yalana inanmak sizi aptal yapmaz
Saf olmak Şerefsiz olmaktan iyidir...