atakartal adlı üyeden alıntı
Bende ***** aboneliğimi yeni bitirdim direk süperonline geçtim, aynı altyapıyı kullanıyorlar burda ama en azından daha uyguna geldi birde adamların artık tekel olmadığını anlamaları lazım. Gidiyorsun oraya sana birkaç imza attırıyorlar sözleşmeyi sonlandırmak için bitiyor tivibu kullanmadığımdan kutu olayını bilmiyorum.
Ben *****/tivibu kullanıyorum. Biraz evvel yaşadıklarımı da üstte mesajda belirttim. 26 haziran sabahı bi bayiye gidip tamamen işlemi sonlandıracağım. Sanırım bundan sonra hiçbir sözleşme altına girmem :) Artık gerçekten illallah diyorum. Hepsi aynı bunların, alırken iyisiniz, ama geri verirken ya da iptal durumunda o sarı kağıtta okumadığınız sözleşme yüzünden başınız ağrıyor. Her ay 100 lira verdiğim internet/tivibu inanın beş para etmez. Yakında bir yerden elime para geçerse Avea'dan aldığım cep telefonunu da ödeyip tamamen tahahüt olayından kurtulacağım. Evde internetin keyfini sürecek yaşı da geçtim galiba. çok ihtiyacım olursa halka açık alanlarda hem kahve içer hem de interneti kullanırım.
bu arada sizden modem v.s istemediler değil mi? ben istanbuldan antalyaya gideceğim için yanıma ne var ne yok alıyorum. modemlerin kutuları v.s yok. umarım kazasız belasız atlatırım yoksa delirmemek elde değil.
müşteri hizmetleri ile yaptığım görüşmede karşıma çıkan sözde müşteri hizmetlisinin 16-18 yaş aralığında bir çocuk olduğundan şüphe ediyorum. ne dediğini bilmiyor, korkak ve bilgisizdi. açıkcası çocuk işinden olmasın diye başka bir müşteri hizmetlesini istedim. onlar da beni takım liderine bağladılar.
bir modem nasıl 400 tl oluyor ona da anlam verebilmiş değilim. ben 2 yıldır onca parayı nereye harcadım. böyle giderse benim kafada hiçkimse hiçbir suretle tahaaüt olayına girmeyecektir. adamlar tahaütün bitmesine 5 gün kala bana 400 tl para çıkarıyorlar. yazık günah...
imzamı herhangi bir ***** bayiisine atıp o an modemi ya da benden ne istiyorlarsa verdikten sonra mümkünse bu illetten kurtulmak istiyorum.
yemin ediyorum artık bu tarz şeyler beni ürkütüyor. korkuyorum başıma bi şeyler açıcaklar diye.