-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Girişimci
-
-
Ad Soyad
A** P**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
Elimde 300-400 tane kitap var, uygun bir domain alip kitaplari yukleyip satisa sunmak istiyorum eger becerebilirsem sonrasinda aksesuar vs icin de yapacagim yani istedigim siteye kitap hakkinda bilgi ve fotograf ekleyecegim, kisi uye olup sepete ekleyecek, siparis verecek vs. boyle bir sistem bana ne kadara mal olur, sifirdan mi yaptirmam gerekir yoksa hazir kullanabilecegim bir sistem var midir? Incir.com gibi siteler hazir e ticaret sistemi urun destegi vs sagliyor da bana sadece sistem lazim yardimci olur musun?
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Bizim SMS
-
-
Ad Soyad
S** D**
-
-
-
Ticaret
114, (%99)
opencart sistemini araştırabilirsin
Ek Olarak: Bu arada vergi mükellefi olma zorunluluğunu unutmayınız.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Patron.
-
-
Ad Soyad
A** Z**
-
-
-
Ticaret
14, (%93)
Dostum kendin yapabilirsen prestashop, opencart var e-ticaret sistemleri zordur çok karışıktır. Adaptasyon süreci sabır gerektirir. Kolay olsun dersen wordpresslede yapabilirsin ama pek ayrıntısı yoktur basittir. Birine yaptırmaya kalksan en az 2500-3000 tl fiyat verir. Bahsettiğin siteyide duymadım iyi araştır derim
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Denetmen
-
-
Ad Soyad
U** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hazır tema almanızı öneririm ben aldım memnunum.2 bin tl kadar vermiştim fakat şimdi ramazan indirimi yapılmış %50 bin tl kadar bir tutara geliyor.Hazır her haltı sen sadece ürünleri ekliyorsun hazır tema,hazır tasarım falan.Kredi kartı için de garanti bankası bankasya ve türkpos ile anlaşmaları var %1-2 komisyon karşılığında 1 2 günde o da halloluyor.
Fakat satış yapabilmen için şahıs şirketi açman lazım en azından.Diğer türlü asla kredi kartı ile satış yapamazsın.Havale ile kimse güvenmez,yollamaz.Kapıda ödeme desen keza yine aynı şekilde şirket açman gerekiyor.Onun da maliyeti bin tl kadar.
Ki her ay vereceğin sabit 570 TL bağkur +150 tl kadar muhasebeci ücreti dersek aylık 1000 tl e yakın da daimi masrafın oluyor :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Web Master
-
-
Ad Soyad
H** K**
-