Aykut
Yaşa Mustafa Kemal Paşa
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
47 / E
-
Meslek
serbest
-
-
Ad Soyad
A** T**
-
-
-
Ticaret
32, (%100)
Slm arkadaşlar. 1 haftadır Paypal müşteri hizmetleri ile iletişimde olmama rağmen hala sorunumu çözebilmiş değilim. Paypal' da bulunan ad-soyad tamamen sallama yoluyla oluşturulmuş bir bilgi. Hesabımda mevcut olan 140 Tl' lik bakiyeyi banka hesabıma aktarmak istiyorum fakat pp isimle banka hesap ismi tutmadığı için maalesef para geri dönüyor. İsmi tamamen değiştirme olayı pp' da yapılamıyor. Bu durumda ben bu bakiyeyi nasıl banka hesabıma çekebilirim? Bununla ilgili öneri ve yardımlarınızı bekliyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
web programlama
-
-
Ad Soyad
O** D**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
gitti ozman para hocam o salladgın isimde kart almassan :D
benmde para yatmadıydı ozaman bu yüzden yatmadı bende baskasının karta atim atmadı
hesabı olusturdugumuz zaman ad soyad kısmının yanına bunuda ekleselerdi iyidi
MultiAnaliz.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
web programlama
-
-
Ad Soyad
O** D**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
bende ticket attım yardımcı olmadılar bişe yapabilecklerini sanmıorum siz banka bilgilerini yanlıs girmişsinizdir belki çoğu kişi çekti çünkü hesabına komisyon kestimi sizden yatırmaya calısırken ?
MultiAnaliz.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
web programlama
-
-
Ad Soyad
O** D**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
enazından 2-3 ay gibi bi süre verselerdi parayı harcardık ama oda olmadı bendende 10 tl kestiler geride gelmedi :D zaten 80 tl her denememde 10 tl gidicekse 7 deneme sora para bitti :D
eger bi çözüm bulursanız bende faydalanırım hocam yazın buraya :)
1 kişi bu mesajı beğendi.
MultiAnaliz.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Creative Content Agency
-
-
Ad Soyad
H** G**
-
-
-
Ticaret
24, (%96)
Paypal Türkiye pazarından çıkmadı mı yahu hala etkileşim veriyorlar mı? Bir arkadaşınıza pp olarak gönderip, ondan komisyon karşılığı almayı düşünseniz mesela olmaz mı öyle?
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Bilgisayar Mühendisi
-
-
Ad Soyad
S** Ç**
-
-
-
Ticaret
30, (%97)
Hocam başkasına aktar çeksin diyecem mümkün değil o yüzden o para yatar. Ama şu olabilir hesabınız size ait olduğunu onaylarsanız kimlik fotoğrafı veya başka şekilde alabilirsiniz sanırım. Paypal ile görüşmenizde kimliğinizi onaylayabileceğiniz bahsedin.
Yoksa yatar o para.
MeMo
SEO Candır, MeMo Uzman :)
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Webmaster, Editör, SEO Uzmanı
-
-
Ad Soyad
T** M**
-
-
-
Ticaret
50, (%100)
Eğer ki bi arkadasinizdan para aldiysaniz iade etme yolu ile ona iade edin parayi o banka hesabina cekip size versin ve ya soyadi hesaptaki soyadla ayni olan birini bulup isimi degistirerek onun ibanina çekin parayi