Şu başta kullandığın Kanalıma abone olun dostlarım cümlesini kullanmanıza gerek yok bana itici gelen tek yanı bu :D helal olsun mizahi yanınız çok güçlü -> Arabesk rap -> Krolar -> Veletler -> Misafir çocuklar -> Façası yanasılar daha niceleri.Bİyografiler ço hoşuma gidiyor sesiniz çok yatkın bi tanede isteğim var Mübariz İbrahimov hakkında bi biyografi hazırlanırsa çok memnun olurum :)
Mahalle Berberleri - Deli Değdirenler Belgeseli ; gerçekten bu videona bayıldım o durumlarla çok karşılaşmıştım :) Videonun sonundaki şiire diyecek kelime yok duygulandım :D
Hocam videolarının hepsini izledim ve her yenisini çıktıkça izliyorum. Anlatımın başta olmak üzere seçtiğin konular harika. Sesine ve tonuna diyecek sözüm yok, gerçekten güzel fakat naçizane bir isteğim var. Drama ve Gerilim konusunda şiveni biraz daha esnetebilirsen muazzam bir anlatım ve tonlama ortaya çıkar düşüncesindeyim.
Kanalanızı Uzun zamandır takip ediyorum ve bu tür videolar geldigi sürece dahada takip eticegim gibi görünüyor başarılarınızın ve videolarınızın devamını dilerim. Birde güzel bir video hazırlanıcak bir konu tavsiye vermek istiyorum. Türkiyede Hacker olmak. (abi face kırabiliyonmu) Güzel bir video cıkacagına inanıyorum. İyi calışmalar :) +1
Ek Olarak: @[FurkanEmirce](userid:29684) hocam bir konuyu söylemei unuttum hocam videolarınızın bazılarından uygunsuz cümleler (küfür vb.) kullanılıyor kız arkadaşla izlemek istedim sonradan vaz gectim bunlara dikkat ederseniz sevinirim. :)
THEX3T4R Hocam ekinizi şimdi gördüm teşekkür ederim öneriniz için. Elimizden geldiğince açık argo kullanmıyoruz ve sansürlüyoruz. Ama kullandığımız videolarda ara sıra küfür edilebiliyor, seslendirdiğim sırada çok hafif bir argodan başka küfür ettiğimi hatırlamıyorum. (Unutmuş olabilirim ama :D) Fakat muhakkak dikkat edeceğim hocam merak etmeyin. =)